Українська Манітоба
-
Паранджа, всi дiла?
-
Всім привіт. Мені потрібна інформація щодо моєї ситуації. В мене 12 квітня закінчується життя в готелі. Житло знайшов, але зможу поїхати подивитися тільки 15 квітня, це сама рання дата. Є шанс того, що мені можуть дати ще кілька днів пожити в готелі? Також я чув що місцеві можуть прийняти до себе приблизно на тиждень, не більше
-
Доречі якщо комусь потрібно зробити/перестилити дах - звертайтесь - у нас є невелика roofing компанія з 25 річним стажем у США/Канаді
-
Якщо ви проживаєте в Онтаріо, майте на увазі, що вакцинація в провінції обов"язкова для відвідування школи згідно законодавчого акту The Immunization of School Pupils Act. Наприкінці березня школи розіслали листи поштою, у яких попередили, що якщо студенти не будуть відповідно вакциновані, вони не будуть допущені до навчання після 24 квітня 2024 року.
-
-
В downtown в Cityplace є Human Bean Coffee&Tea, найкраща, просто еталонна кава to-go, яку я знаходила у Вінніпезі. Правда, там на вітрині збоку лежать тістечка і мені здається, що з травня 2022-го року вони не рухались з полиці і це трохи лякає, але печивки суперсвіжі і смачні