Українська Манітоба
-
Можете. Зробіть через інструкцію Дмитра Малика на ютуб. Канал Українська Канада
-
@ban_pubg12, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
www.bing.com/search?q=%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB+%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0&cvid=fda0c0ead6604df7bbc4eb478d8030aa&aqs=edge..69i57.817j0j1&FORM=ANAB01&PC=U531
-
А є посилання
-
Будинок.
-
Я просто думала, що якщо це будинок, то ви самі вирішуєте чи треба вам міняти дах. А якщо це квартира, то вже управляюча компанія піклується про будівлю за плату, яка оплачується щомісяця
-
Так і є, але можна свій будинок віддати такій компанії якщо ви не можете або не хочете займатися будинком
-
Ищy людeй нa удaленнyю рabотy!🤑 Oбучаю aбсолютнo бeсплaтнo✅ Никaких дeнeг на перeд я нe беру⛔️ Мoй инtерес этo пpoцeнt от вашeгo чиcтoго доxoдa 💵 Комy интepeсно пишитe eмy-@Leon_Absolute ✨⭐️
-
L хоче кікнути @Odkaer з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Хто знає чи має Стейнбах свій телеграм канал?
-
Дівчатка долучіть мене до жіночої групи Манітоба. Дякую. Щоб я тут не питала хто робить манікюр та інше☺️
-
І мене))
-
На такому рівні вже можна сміло відвідувати заняття в Palomino Speaking Club. Нажаль, лише вечірня форма навчання.
-
А є “speaking club” рівня 6-7 ? У Вінніпезі, онлайн чи офлайн, платні безкоштовні.
-
Я брала у вінерсі, іноді там бувають отакі, тільки не за 30$ а за 8
-
Це ж нічний клуб з танцями) )
-
Кому потрібна робота в Вінніпезі пишіть. 15.30 /год як для першої роботи годиться 😁 на складі 👌
-
Підкажіть будь ласка шукаю роботу, більше цікавлять склади є такий досвід, надіслав багато резюме і був в багатьох агенціях, дехто каже одразу їхати і подавати там на місці, чи є сенс в такому на складах,чи лише магазини/офіціантом і тд або може хтось десь працює де набирають людей, або знає що порадити де можна щось найти
-
Це руське , і воно хімозне . Мав помилку взяти такий теж . Дякую
22 Jan 2023, 08:02
139139/230226
17 minutes ago