Українська Манітоба
-
На такому рівні вже можна сміло відвідувати заняття в Palomino Speaking Club. Нажаль, лише вечірня форма навчання.
-
А є “speaking club” рівня 6-7 ? У Вінніпезі, онлайн чи офлайн, платні безкоштовні.
-
Я брала у вінерсі, іноді там бувають отакі, тільки не за 30$ а за 8
-
Це ж нічний клуб з танцями) )
-
Кому потрібна робота в Вінніпезі пишіть. 15.30 /год як для першої роботи годиться 😁 на складі 👌
-
Підкажіть будь ласка шукаю роботу, більше цікавлять склади є такий досвід, надіслав багато резюме і був в багатьох агенціях, дехто каже одразу їхати і подавати там на місці, чи є сенс в такому на складах,чи лише магазини/офіціантом і тд або може хтось десь працює де набирають людей, або знає що порадити де можна щось найти
-
Це руське , і воно хімозне . Мав помилку взяти такий теж . Дякую
-
Людям на амазоні теж сподобалось 😁😁😁
-
який драматичний момент...ще й із музичним супроводом 😅
-
Це старе відео , залишив , відправляв на відгук в амазоні . Там цей хейліс дуже темна історія з власниками та засновниками . Рузьке, яке намагається робити вигляд, що воно не рузьке .
-
оооо Basilur із бергамотом чай просто...😋
-
Ага, ось така історія теж вітає , що воно шріланське. Я робив дослідження , воно «шріланьске» Руські баригі , які хотіли вийти на ринок , але не мати рузьке коріння . Засновники рузьке , власники - рузьке. Уся компанія була направлена на рузію. Багато руських сайтів досі пише «це наш бренд , наші зробили для нас». У будь якому випадку , дякую за відгук . Чай там не поганий , якщо його вимити від хімічного того смаку молока . Я хочу дійсний молочний улун, який без ароматизаторів. Але магічним способом дає нотку молочну .
-
Воно шріланкійське, але не вийшло з ринку росії і можливо в них там виробництво
-
http://www.touchorganic.com/en/ В них багато різних, але листовий тільки у тубусах, ще брала зелений з бергамотом теж дуже непоганий
-
Це щось нове , зверну увагу , дякую 🙏 І ціна гарна
-
Я ще отакий брала у вінерсі, він просто👌👌👌
-
Дякую
-
Дозвольте спитати, а що то з пуером, чи той, що на амазоні бачу, нормальний? 🤔
-
Alexandr, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Не підкажете ресурс про купівлю-продаж нерухомості, де можна почитати плач щодо цін/умов/долі покупців? Щось схоже на форум. Цікаво
22 Jan 2023, 08:02
139152/230296
about an hour ago