Українська Манітоба
-
Людям на амазоні теж сподобалось 😁😁😁
-
який драматичний момент...ще й із музичним супроводом 😅
-
Це старе відео , залишив , відправляв на відгук в амазоні . Там цей хейліс дуже темна історія з власниками та засновниками . Рузьке, яке намагається робити вигляд, що воно не рузьке .
-
оооо Basilur із бергамотом чай просто...😋
-
Ага, ось така історія теж вітає , що воно шріланське. Я робив дослідження , воно «шріланьске» Руські баригі , які хотіли вийти на ринок , але не мати рузьке коріння . Засновники рузьке , власники - рузьке. Уся компанія була направлена на рузію. Багато руських сайтів досі пише «це наш бренд , наші зробили для нас». У будь якому випадку , дякую за відгук . Чай там не поганий , якщо його вимити від хімічного того смаку молока . Я хочу дійсний молочний улун, який без ароматизаторів. Але магічним способом дає нотку молочну .
-
Воно шріланкійське, але не вийшло з ринку росії і можливо в них там виробництво
-
http://www.touchorganic.com/en/ В них багато різних, але листовий тільки у тубусах, ще брала зелений з бергамотом теж дуже непоганий
-
Це щось нове , зверну увагу , дякую 🙏 І ціна гарна
-
Я ще отакий брала у вінерсі, він просто👌👌👌
-
Дякую
-
Дозвольте спитати, а що то з пуером, чи той, що на амазоні бачу, нормальний? 🤔
-
Alexandr, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Не підкажете ресурс про купівлю-продаж нерухомості, де можна почитати плач щодо цін/умов/долі покупців? Щось схоже на форум. Цікаво
-
Приємно , що ви думаєте що я гуру чая 😍 Пуер ніколи мені не подобався , йогот всі завжди просили як сувенір щоб я привіз з Китаю , але я особисто ніколи не розумів . Я по улунам, тігаунінь, зелені ) Пробуйте , може пощастить з першого разу . Бажаю вам успіхів , знайти свій чай ❤️👋
-
На Facebook є група Winnipeg Real Estate investors чи щось таке. Зробіть пошук, побачите
-
Доброго дня, шукаємо нових орендарів замість нас. Таун-хаус, район Bridgwater centre, 2+1 та великий бейзмент, 2500 CAD/м. Вільний з 1 травня по 31 листопада. Подробиці у пп.
-
Хлопці у Канаді також манікюр роблять. Правда не українські, але дуже часто у салонах бачу що сидять разом з дружинами. Правда без малювання, лише загальний догляд
-
Мені здається пуер взагалі рідко п‘ють заради смакового задоволення. То більше, як допінг. Ефект кращий ніж у кави і триває довше)
-
Я скоро буду замовляти, може груповий ордер зробити 😂
-
Їх нема 😂 ото тільки Ловар во фрешко . є Дєвідс ті, у поло парку . Але відверто, чай там так собі . Балк барн, ось зверху прописали. Там увесь чай гімно собаче . Той зелений чай крошиться у руках, як тільки доторкнешся. Всі ті що зі смаками - в кінці просто каркаде. Будь який , там основа іде каркаде, туди хоч нафту добавляй, воно буде на смак як каркаде Чорні якщо, то з карамелью нічо, але все одне , фі
22 Jan 2023, 08:02
139159/230006
4 minutes ago