Українська Манітоба
-
Мені здається пуер взагалі рідко п‘ють заради смакового задоволення. То більше, як допінг. Ефект кращий ніж у кави і триває довше)
-
Я скоро буду замовляти, може груповий ордер зробити 😂
-
Їх нема 😂 ото тільки Ловар во фрешко . є Дєвідс ті, у поло парку . Але відверто, чай там так собі . Балк барн, ось зверху прописали. Там увесь чай гімно собаче . Той зелений чай крошиться у руках, як тільки доторкнешся. Всі ті що зі смаками - в кінці просто каркаде. Будь який , там основа іде каркаде, туди хоч нафту добавляй, воно буде на смак як каркаде Чорні якщо, то з карамелью нічо, але все одне , фі
-
У Bulk Barn є на розсип
-
Я щось пропустив цікаву тему. То всі зазвичай чаї у Віннерсі купують, чи де? Я намагаюсь зрозуміти, де тут є чайні місцини.
-
Ти номер банки кидай , щоб народ знав куди слати 😃
-
І грошей
-
Шіт! Я так і підозрював😅До речі, в Шо непоганий ,як на мене, Chai latte роблять
-
Ти ж моя золота , іменинниця, сьогодні твій день ! А ти все про спільноту піклуєшся 🥲 Золота ти людина , дай всесвіт тобі здоров’я 💐
-
ахах рік тому таке саме записував
-
Малочний улун 🙃
-
Завжди в селі коли працювали на городі, а мимо проходили сусіди/знайомі/незнайомці, то вони казали «Боже помагай». А мій дідо вчив відповідати: «Казали Боги, аби ви помогли».
-
Номер телефону привʼязаний до і-трансфер, дуже дякую 🥰😂
-
Я не знаю номер твоєї картки, якщо ти на це натякаєш 😂
-
Ох..Кафа..... які солодкі спогади із іншого життя
-
Всім привіт 👋 Працюю з деякими Автодилерами🚗 (Dealerships Winnipeg)🌆 , тож можу допомогти з Автомобілем (Гарантія, кредитування, лізинг) Також проводжу мастер-клас по Авторинку Канади 🇨🇦, в тому числі і Аукціони 🎫 (iaai MPI Auction, Copart, Adesa) Щоб ви розуміли як тут все працює і не купляли Автохлам по космічних цінах!🚦 Tuning & Clining & Service 🏍 🚘 Insurance & Safety 🛠🧾
-
"Та казали з неба, що вже не треба" 😆
-
Головне не казати ціну нікому 😆 цінується не подарунок, а увага 😊
-
Якесь тяжке в тебе дитинство було 🤪
-
Многоходовочка 😂
22 Jan 2023, 08:02
139176/235946
about an hour ago