Українська Манітоба
-
Дуже прошу 🙏🙏🙏написати мені в приват тих людей, які найближчим часом будуть летіти до Веніпегу з України!
-
ПР через адвоката не отримують, взагалі-то ))) Більше того, позитивний досвід інших не гарантує успіху в майбутньому. Статус постійного резидента надає виключно федеральний уряд Канади без будь-якого впливу адвокатів-консультантів-посередників. Якщо вам обіцяють "повпливати" - це шахрайство. Імміграцію надзвичайно просто зробити самостійно та заощадити тисячі доларів. Все, що робить імміграційний посередник, - це заповнює за вас 4-5 онлайн-аплікацій на основі документів, які ви надаєте та перекладаєте та тільки, коли ви будете відповідати критеріям програми імміграції. Ніхто, крім вас самих, не може зробити так, щоб ви відповідали умовам імміграційних програм. З досвіду: якщо у вас є всі документи та ви відповідаєте умовам програми, то вся імміграція - це заповнити кілька онлайн-форм за 3-4 години. А тепер думайте, чи це коштує 5-6 тисяч доларів
-
Привіт Порадьте будь ласка міграційного адвоката , але будь ласка радьте того якого ви точно знаєте що через нього ви або хтось знайомий отримав PR
-
Мене нічого, в мене специфічна ситуація. Я працював на свою компанію з України, коли переїхав переоформився в Канадський офіс. Дружина як влаштовувалась, то були загальні питання по тестуванню на всіх інтерв'ю
-
Дякую за підказку добра вам
-
Ні, я вже звик все ламати. Та й лабораторія то не станція. Аес тут тільки в онтаріо та квебеці😁
-
Так користуйтеся аплікацією “Winnipeg Transit” і проблем ніяких не буде. Там показано назву маршруту і ви знаєте в яку маршрутку сідати.
-
Я знаю. Пожартував, що можна на атомну станцію ним влаштуватися
-
Так я і працюю тестувальником зараз
-
Я теж не можу знайти😳😱
-
here you are
-
500
-
Я сів в 16 і він теж відхилився від мого маршруту їх два 16 в них різні маршрути теж будьте уважні
-
Можна ще тестувальником спробувати 😂
-
Чорт я б не відмовився
-
Де? Може назад з іт в mechanical інженери піти, кваліфікацією відповідаю, атомна енергетика))
-
Телекомунікації, туризм(можна хаускіпінг)
-
он ядерна лабораторія шукає зараз працівників. Підете?
-
Щоб знайти кваліфіковану роботу, ви повинні мати якусь кваліфікацію та досвід. Які у вас знання та практика? Яка сфера?
-
Яж написала ВСЕ інше
22 Jan 2023, 08:02
13934/231927
4 minutes ago