Українська Манітоба
-
Друзі вітаю 👋😊 Як технічно робиться процес відшкодування коштів за мед огляд? Дякую..
-
Дякую). Спробую зараз знайти.
-
Дайте дві! 🥰
-
Вітаю! Якщо шукаєте житло то є варіант на langside st. Townhouse, 2 bedroom, 1 bathroom, basement. 1100+ utilities. Якщо зацікавлені пищить.
-
А потім почнуть розганяти інфу про розпусту на заході😂
-
В районі Mc. Gregor , є магазин сувенірів . Там і посилки відправляють в Україні . Біля Собору Святої Ольги і Володимира. Неподалік зупинки 16 автобуса
-
Підскажіть будь ласка де у Вінніпег на подарок можна купити українські сувеніри, або ключніці, та різні подарунки, сувеніри. Дякую.
-
Не можу згадати. Але поруч є Kyiv dental laboratory . Все біля дороги . Блукати не потрібно
-
Дякую. А незнаєте як називається?
-
Світоч
-
Добрий день, якщо на сайті написано "Документ прибув до дипломатичної установи", це можна вже забирати паспорт?
-
Може комусь буде корисно.⬆️
-
Привіт усім, можливо хтось знає де взяти форму т1? Не можу зайти на свій cra акаунт тому що там треба лінію 10100 з форми т1. Дякую за відповідь
-
Т1 - це ваша податкова декларація
-
Скажіть, тут хоть займається ремонтом дверей? Мені мій підліток стукнув в двері і зробив вм'ятину. А це орендоване житло, не хочеться мати проблем і потрібно поремонтувати. Теоретично знаємо як, але може тут є спеціалісти?
-
Доброго дня, знає хтось при подачи на нову робочу візу чи потрібно вказувати про федеральну программу та шо звільнений від сплати. Бо программа вже закінчилась?
-
Світоч, Калина та Осередок
-
До t.me/uccmb
-
Осередок не перший у списку 💔 ой всьо 🥲
-
Перевірте Tea Story 224 Osborne St, Winnipeg, MB R3L 1Z3 Може щось цікаве для себе знайдете там
22 Jan 2023, 08:02
139389/231570
5 minutes ago