Українська Манітоба
-
У Канаді заробити "величезні" гроші на такому дуже важко. І взагалі у любому бізнесі важко. Тут немає крутих можливостей як в Україні, але і ризики нижчі. Тому му заробляти 10% в рік на чомусь- це вже класно, бо в банку лише максимум 5%. В Україні ще є дуже багато сфер де можна дуже швидко заробити гроші, тут це складніше
-
Подивимося на будиночок під здачу у Вінніпезі, на 16 юнітів у не дуже районі, але й не повністю трешевому, ціна була близько 1,300,000. Ціна здачі там юніту близько 1000 буде включаючи все, крім гідра, тобто 16000 на місяць з яких мені потрібно відняти податки, а також утримувати будинок. У такому сегменті мешканці найбільш проблемні, тобто ці проблеми розрулювати, зі змінним успіхом до речі. Потім ще треба політ коректно відсівати перші нації, інакше гарантовані проблеми будуть, а вони на помсту найменше, залишатимуть відгуки в гуглі - расііііти! . Коротше головного болю чимало. Коли у компанії таких будинків 100500, тоді частково за рахунок великого обороту, вся ця машина ще рухається. Якщо 1 будинок - то походу краще в акції бахнути ще менше головного болю буде.😒
-
Як мені колись казав один бізнесмен з України: "я в Україні домовлюсь, де треба, податки платити не буду - зароблю на новобудові +200% доходу. А в Канаді я мушу все за правилами, дохід від проданого будинку, який сам збудував, мінімальний, а тому невигідно."
-
Помножим на 12міс = 1.5млн
-
Але податку значно більше та ц видатків
-
Ну ось і дочекались - тепер навіть ті хто мають ПР та громадянство Канади повині будуть стати на військовій облік в Україні (не факт шо мобілізують) але якщо не стати на облік то будут запроваджені методи примусу передбачі в цьому законі 😁😁😁 31) у статті 36: частину другу викласти в такій редакції: “2. Особливості ведення військового обліку громадян України, які постійно або тимчасово перебувають за кордоном, визначаються Кабінетом Міністрів України”; частину третю виключити;
-
Cobra Chicken
-
Ну там є то що залишилось в старому законі наприклад ось це в скороченому вигляді для розуміння : Стаття 38. Обов’язки органів виконавчої влади, інших державних органів, 1. Центральні та місцеві органи виконавчої влади, інші державні органи, зобов’язані на вимогу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, сповістити призовників, військовозобов’язаних та резервістів про їх виклик до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, забезпечити їх своєчасне прибуття за цим викликом, у семиденний строк повідомити відповідні районні (міські) територіальні центри комплектування та соціальної підтримки,