Українська Манітоба
-
Там дуже прикольний прикол виходить. Бо комітет надав свій висновок зі своїм текстом і якраз той висновок і голосували, а не цей початковий текст. Ну і ще буде 2ге читання
-
Так не хотів писати, але ви тут розганяєте, капець. Норму про КК при відмові прибрали. Штрафи обіцяли понизити, бо 200к це зашквар навіть для «зелених» 😅 Консульство не є територією України, а закони України діють тільки виключно на території України. Тому заспокойтеся. Консульські послуги будуть недоступні до моменту поки ви свої дані не поновите, і як я думав можна буде показати армія+ або скрін з ел кабінету і можна робити(це для тих у кого взагалі доків нема). І так, багато хто забʼє і не буде ставати. Їм влуплять заборону керуванням і штраф (думаю десь до 25к). Той штраф так і буде на вас висіти, поки вам не знадобиться щось від консульства/держави і тоді ви платите штраф, онлайн поновлюєте дані і вуаля.
-
Але знову ж таки, закон ще не прийняли. Все ще може змінитись. Як мінімум такі розмови, як я навів, йдуть)
-
Ось текст)
-
Привіт, ми нещодавно приїхали з України. Я, чоловік та син 7 років. Шукаємо житло у Стейнбаху. Без шкідливих звичок та без домашніх тварин. Житло шукаємо якнайшвидше. Можливо, хтось знає, хто здає, будь ласка, дайте контакти. Будемо вдячні за будь яку інформацію.
-
Тобто далеко не гуси сповіщають про настання весни 😅
-
Я років 8 тому у США побачила гуся, який сидів на яйцях у гнізді посеред трави, в пташиному заповіднику і погладила його. Я тоді не знала, що люди бояться гусей і вони когось вкусили. Так гусь був сильно шокований і не кусався, тільки дивився на мене, як на ненормальну😀