Українська Манітоба
-
Справа в тому, якщо Ви не зосередитись на чомусь одному, а так загалом запитали. То й відповідь буде загалом. Не важко знайти роботу тому хто шукає. Але може бути довго
-
Та ви хоч напишіть, що ви вмієте, який у вас досвід та в якій сфері роботу шукаєте. Просто "шукаю будь-яку роботу" - це в Канаді ні про що. Можна піцу піти розвозити на увесь день і буде виходити 18/годину. Мало?
-
Я написала що не хочу робити лише дві речі, але можу працювати у Макдональдс, доглядати старих тощо. До тогож знаю мову, але прибиральник без освіти вирішив поглумитися
-
Я ще не підкажу)
-
Дякую) а так офлайн можна десь придбати?
-
Для отримання кваліфікованої роботи місцева освіта не є обов"язковою. Перукарі, манірюк, кометологи - потрібна ліцензія, так. Однак, для помічника юриста не потрібна місцева освіта. Для бухгалтера на початкових позиціях не треба місцевої освіти
-
Я не розумію чого ви ображаєтесь, то так і є як Вам написали. Ви ж не сказали що саме ви хочете робити, ви написали все окрім і підкреслили, що маєте освіту. Нажаль реалії такі, що якщо ви не працюєте в сферах де до вас мінімальні вимоги в плані сертифікації (наприклад іт) то Вам світить не багато варіантів, і більшість з них це базова робота,хоча і вона може бути оплачувана добре Хоча згоден, було грубо.
-
www.amazon.com/
-
Всім привіт) підкажіть будь ласка де можна купити теплий чоловічий комбінезон?
-
Твоя магістратура зараз тут - це дорогий туаелетний папір😉 подавай резюмє на дирекотра підприємств чи корпорації🤣 а взагалі то без місцевого диплому чи сертифікати тебе не візьмуть на кваліфіковану роботу😉 навіть hair dresser має мати сертифікат
-
До Нанавут їдь. Там і природа красив і зп висока😅
-
Аплікації приймаються до 22:00 6 грудня
-
Автобус має 6 марштурів:
-
Краше у водвя питати, куди їдете. Бо часто маршрути звертають. Як їх розрізняти - хз, можливо тут у чаті люди підкажуть.
-
Треба дивитися, куди він їди, бо тут часто номер маршруту один , а їди фактично по іншому маршруту))
-
Вже годину котаюсь, хочь і не туди, але цікаво)
-
Що не так з 77, я сів біля готелю, а він я почав мене колами возити, взагалі не по маршруту?
-
Прошу. Насправді я не відправляв, тільки знайшов на їхньому сайті, що така можливість присутня
-
Дякую!
-
Деякі готелі обмежують відео трафік, щоб всім вистачало.
22 Jan 2023, 08:02
13954/234777
about an hour ago