Українська Манітоба
-
Нє, можна без факту stab, просто шоб погрожував. І приїдуть тоді )
-
В нього було татуюване обличчя
-
Якщо була рушниця, то він порушував закон настільки, що за ним би вся поліція Вінніпегу кинулася б. Всі дві чи три патрульні машини аххаха Нє, реально то мабуть шось інше було, бо вже б хтось настучав на нього, нашо йому такі проблеми. Ну хіба шо він єбобо.
-
Але ж вiн це не зробив.
-
Police: Did he stab you? You: no Police: no worries. Please call us once he stabs you
-
Один з найулюбленiших фiльмiв
-
Ага, тільки молодше 😂
-
Дістав ножа - «а ну гоні гаманець!» - ви віддаєте гаманець - він хватає і тікає - ви дзвоните в поліцію. Або: хтось вам ножем погрожує, у вас розборки, а хтось інший, перехожий, дзвонить в поліцію. Ото тільки так, таке тут життя.
-
я бачила декiлька раз
-
Після нещодавньої дискусії про каву я, звичайно шо, вирішила шо «і мені нада» і надибала каву в Little Sisters. Тільки шо забодяжила - ваще не відчуваю різниці з Лаваццо або іншими «масс маркет» кавами 😂 Це того шо у мене проста filter кавоварка? Якби була якась наворочена кавомашина , то я б відчула різницю, так? Чи просто атрофовані смакові рецептори і я долдон, нічого в каві не розуміючий, господь жгі 😂
-
А, ще один раз хлопець,кинувся пiд таксi( ще не мали машини), теж поряд з Manitoba museum. Ось в нього було все обличчя в татуюваннях. I як кинувся - вiн зробив крок iз посмiшкою прямо под таксi.
-
Угу, нізя.
-
І перцовку тут нізя юзати також?
-
В них є кава в зернах?
-
Домовились!
-
Якщо не забудете, напишіть теж відгук пліз )) бо може я просто шось не так роблю просто
-
дякую! Треба буде зайти порівняти теж 🙂
-
Хз, мабуть є, я на сайті замовляла і писала «зробіть мені всю меленою для filter»
-
А можна посилання на це? Будь ласка 🙏
-
Нотаріальні дії
22 Jan 2023, 08:02
139605/239718
3 minutes ago