Українська Манітоба
-
Тут хто як полюбляє. Я люблю насичену каву. Готую у moka pot 18-20 грамів меленої кави на приблизно 120-130мл води. Я полюбляю dark rosted, але іноді й середньо обсмажені зерна п'ю. В тому й сенс знайти ту золоту середину та потім вже пробувати різноманітну каву 🙂 Тут все діло смаку. Це як борщ готувати...навіть з одними й тими ж інгредієнтами та рецептурою кожний раз різний смак 🙂
-
Так, є наш Lovare, в асортименті Можете глянути, якщо його полюбляєте:)
-
Чай можна знайти у фрешко😊
-
Вірю, ми теж поки розтягуємо чай😄 цей шлях імміграції чудово розумію, всі ми з чогось починаємо)
-
Смачної кави як в Україні не хватає … я не розуміюсь на каві , але вже починаю читати і цікавитись, бо хочеться тої з України ((( згадую як колись на моїй першій роботі робили каву, кавомолка і електрична червона пластикова кавоварка на стакан )))) а пахла ж як ))))
-
Українці Вінніпегу! Нагадую, що завтра,12 квітня о 6.30 pm відбудеться мітинг на підтримку морських піхотинців, яких понад 1500 чоловік тримають вже 2 роки у полоні. Присутність кожного надзвичайно важлива, для вас -це година часу, яка може стати гучним голосом виснажених полонених! Бо вони повинні бути почутими! Ми маємо висвітлювати геноцид українського народу! Долучайтесь до Ukrainian Resistance Winnipeg і поділіться з друзями. Слава Україні! Смерть ворогам!
-
-
Добрий вечір! Чи є знавці аналогів ліків у чаті. Шо можете порекомендувати замість спазмалгону?