Українська Манітоба
-
Побачення-це коли я знаю, що я буду з людиною проводити час. Будемо багато спілкуватись, їсти, гуляти, дивитись кіно і тп. Побачення-це те, що пропонує і придумує він, а коректується по ходу справи. Кава-це реально тільки кава в самому непримітному місці, щоб просто побачити людину і зрозуміти, чи варто взагалі далі спілкуватись
-
-
мені не подобається ваша фраза "це ж треба про себе щось розповідати, напружуватись"... Чому розповідь про себе вас напружує? Чому ви взагалі йдете на те, що вам некомфортно? Ви сумніваєтесь, що можете бути цікавою/нецікавою для іншої людини? Вибачте за такі особисті речі, але є сенс копнути туди
-
Так ви ускладнюєте)) Я навіть рідній мамі не все розказую, а ви про чоловіків і побачення)) Окресліть раз і назавжди в голові, що для вас допустимо обговорювати, і тоді не треба буде взагалі напружуватись. І якщо буде питання не із вашого листа-просто кажете, що поговорите про це в інший раз. В моєму листі про що говорити з любою людиною: - чим вона цікавиться? - з якої країни родом? - скільки і які мови знає? - які країни для подорожей обирає? - чи часто спілкується з батьками? - як проводить вільний час з друзями і наодинці? - історія - ігри - компьютери - спорт -малювання От приблизно в рамках цього списку можна балакать годинами і тижнями