Українська Манітоба
-
Всім привіт. З 1травня в оренду буде здаватись танхаус. Ми виїжджаємо з Канади тому розриваємо договір. Великий та просторий може жити 2 сімʼї. бейсмент, 1 та2 поверх все входить в вартість. 3кімнати та 3 санвузла. Адреса - 223 McKay Ave. Ціна - $1,650 + Utilities .
-
Так
-
Мені досі важко сприймати слово guy в англійській. Тому що це Гай Юлій Цезар і ніхто більше)
-
Я перший раз коли спілкувалась з британцем в Україні років 30 тому (після вивчення англійської лише в школі) була шокована чого від усіх "геями" називає, і звідки він так знає чи той хлопець гей чи ні. Виявилось то було guys, але ми такого в школі не вчили;-))) і я думала він gays говорив
-
Це найменший шоппінг центр з усіх існуючих в Вінніпезі) але мені він через це дуже подобається , завжди дуже спокійно. Чисто для шопінгу там хороший Віннерс, кілька магазинів з італійським одягом та гарний взуттєвий. Насправді нічого особливого. Але там ще один з найкращих кінотеатрів - Landmark Cinemas.
-
А скажіть, Grant Park - цікаве місце для шоппінгу? Я туди збираюсь але півроку і ніяк не зберусь, це мій незакритий гештальт)
-
В Zara відчуваєш себе, як в Європі. На третій хвилині я особисто відчуваю на 100%, що я вапше не сумую і хочу назад в Канаду 😁