Українська Манітоба
-
Ой, дочитала про табуйоване місце, забираю свої слова назад)
-
Я здивована була асортиментом Guess тут. В Україні я його дуже любила, але купити мало де можна і знову ж таки ціни, тому замовляла з Шафи чи ще деякі платформи. А тут просто капець якийсь - самі стрази, Вєрка Сердючка в найкращі роки своєї карʼєри 😂
-
Свистіть в групу якщо що😆попрацюєте баєром
-
І вони всюди були, натурально в кожному пристойному моллі! Це практично єдине, що я збираюсь привезти з Європи, коли виберусь)
-
Доброго дня, є така вакансія, можливо хтось має досвід і шукає роботу, рекрутер моя знайома дівчина We are hiring Currency Processor for Winnipeg bank branch. Temporary contract, up to 22 per hour. Good command of English and some cash handling experience is a must. Please email me your resume today olga.gladyk@kellyservices.com
-
О боже я на їх сайті жила просто в Україні😆особливо в сезон розпродажу, оті сукні це кайф просто, ніде такого немає
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як ви реєструвалися в my utility щоб оплачувати воду,а то при реєстрації просить номер акаунта але я реєструюсь вперше і в мене його не має. Можливо я щось не так роблю?
-
Потрібно спершу зняти дані лічильника і відправити їм через форму. У формі буде номер лічильника та показники, ваша адреса. Потім зможете зареєструватися.
-
А де ось ці хвалені горішки можна придбати ?🫣
-
Тобто в Вінніпезі можу будь де рибалити тільки не брати Судака?
-
Ми вже чекаємо на 11 травня, вже 12 річна традиція: відкриття сезону: підйом 2 ночі, в дорозі вже 4 ранку, на місці у 5тій (локацію звісно оберігаємо) вудочки у воді, тишина і класна спокійна атмосфера. Усім рекомендую. Happy Fishing everyone.
-
Дуже дякую. Я цього не знала. )
-
Тобі ніхто не відповість ) тільки будуть відправляти «читати гайд». Біля Локпорту (і все що північніше ) до 10 травні взагалі будь яка рибалка заборонена . Все шо південніше -можна ловити, окрім , звісно , Судака .
-
Виробники розмовляють українською))
-
Так і пишу їм )
-
Горішки зі згущеним молоком)
-
Як вони називаються?😅🤣
-
Не зрозуміла)
-
Цього року я б не рекомендував взагалі у Red River рибалити, особливо у Вінні та аж до озера Вінніпег. www.google.com/amp/s/www.cbc.ca/amp/1.7124002
-
Хай мене поправлять досвідченіші знатоки , але якщо вірити гайду- можна .
22 Jan 2023, 08:02
139873/230971
24 minutes ago