Українська Манітоба
-
Ось і я про це. Звісно можно найти любий ціновий діапазон, але в нас по місту 800 то середня ціна
-
Де Ви такі ціни берете хз. Я завжди роблю у друзів з університету, ціни на матеріал зараз такі, що, сама пломба по собівартості не може коштувати дешевше 500 грн. Звісно якщо брати німецькі чи американські матеріали
-
Я в Одесі 3 роки тому виривала зуб + анастезія обійшлося в 850 грн
-
100%. 3000 - я навів більше як мінімум.
-
Я теж не розумію цих порівнянь хто скільки заплатив. Я за схожий процес заплатив під 5к в Україні) чи можна це ж саме за 500? Напевно так, соу вот?)
-
ох і аватар. насмішило.
-
Кому як повезе!
-
Йду в аптеку. Комусь привезти якісь ліки?
-
Якщо вам паспорт слидкуйте в онлайн де він е,там не відповідають все одно
-
вона приходить за 5 хвилин.
-
В Житомирі в нормальній клініці коштує до 3000грн
-
Забувайте за таки ціни і звикайте до нових. Пломба 250, вирвати 250, канал 1500). Але для малозабезпечених є клініки де прийом (година) 25 (було 2 роки тому). За ці гроші вам можуть вирвати зуба, поставити металеву пломбу, якщо повезе з лікарем то полімерну але не довговічну, проведуть чистку.
-
800 грн за все в хороші приватні клініці - видалення нерва, чистка каналів тимчасова пломба + постійна пломба.
-
В мене, якраз так і вийшло не навмисно, але в літаку відколов шматок пломби, тепер їм солодке на іншу сторону тут😂😂.
-
Увага всім! Перед тим як їхати до Канади, будь ласка, поремонтуйте свої зуби, що б не було сюрпризів для вас тут.
-
Я рвала зуб за 300 грн у перевіреного стомалога в Україні
-
Сьогодні рвав зуб вісімку, у хорошого, приватного лікаря. 400 грн
-
Дякую 🤗
-
Переніс у потрібний чат: t.me/uccmb
-
Так, ви прави. Не у всіх. Що робити, Канада це не дуже багата країна (не США, Не Германія, не Кітай). Наших податків вистачає тільки на найбільш необхідне. Стоматологія на жаль не входить до цієї категорії.
22 Jan 2023, 08:02
13991/233821
19 minutes ago