Українська Манітоба
-
Доречі, дивилася варіант букнути слот в ДП Документ десь у Європі. Так от, там люди продають знання як забукати слот і у який час вони відкриваються за 500 грн ><
-
Дату обсмажки дивитись на пакуванні. Якщо вже підходить місяць- то краще вибрати щось свіжіше.
-
А хтось є тут з тієї зустрічі , коли молодь зустрічилася літом 2022 року ? Ви не плануєте таке організувати ще раз ? Було класно і весело ,мені тоді assinaboine park так зайшов ,що до сих пір залишився улюбленим ☺️👍
-
На великі обʼєми тільки гарний фільтр. Підберіть свій рецепт під свою каву та фільтр. 18-20г меленої кави на 300мл.
-
На великий обʼєм кави треба великий обʼєм меленого зерна. З отих от капсул діла не буде.
-
Та ну йомайо 🙃
-
А молодь це скільки років?
-
Кому треба доречі, в Берліні слоти відкриваються в 6 ранку по Берліну, тільки шо зловила
-
/Rhineland
-
Якщо можна-посилання, буду вдячна!
-
Вони відкривають на тиждень чи на декілька вперед?
-
Супер, дякую дуже
-
Типу, сьогодні в різні години в різних країнах відкриваються слоти на 18те
-
Зрозуміла, дякую
-
Вони відкривають кожен день слот на день котрий через 6 днів
-
Ти б хоча б уточнила, де саме зловила слот, в Консульстві, чи в ДП «Документ»☺️
-
А Тю Всьо, я вже сплю 😴
-
В ДП Документ, я ж про нього вище писала
-
Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️
-
@Just_Karyna хоче кікнути Ella з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
140026/231708
2 minutes ago