Українська Манітоба
-
Я колись сюди їздив на судаків. Якщо приїхати зранку десь 5 година, то за 2-3 години можна наловити на ліміт для кожного і їхати назад. maps.app.goo.gl/sRK9YnqjLL1cjJDf8
-
Всім привіт як правильно вказати, якщо було 2 роки училища після закінчення 11 класів?
-
Ох …
-
Та прийдеш але з цим ажиотажем можеш в черзі провести кілька днів з ранку до ночі
-
Чи ви зареєструвались на виплату Canada Carbon Rebate (CCR)? Canada Carbon Rebate (CCR) — це податкова пільга від федерального уряду Канади, яка допомагає особам і сім’ям, які мають на це право, компенсувати витрати на федеральні тарифи на забруднення. Ця пільга виплачується податковим резидентам Канади, які мешкають у Альберті, Манітобі, Онтаріо, Саскачевані, Нью Брансвіку, Новій Шотландії, Острові Принца Едварда та Ньюфаундленді та Лабрадорі. Подаючи щорічну податкову декларації про доходи, ви автоматично реєструєтесь на отримання Canada Carbon Rebate (CCR) на наступний рік. Якщо ви тільки прибули до Канади у 2024 році, ви також маєте право на цю виплату, а тому не зволікайте і реєструйтесь відразу.
-
Це ті шо раніше називались кліматичні?
-
Ні, "кліматичні" не виплачують ретроактивно, тільки GST/HST credits
-
Я приїхала 9.2023. Якщо я зараз подаю налогову декларацию за 2023 рік, мені виплатять кліматичні CCR ретроактивно? Чи лише з 4.2024 я їх почну отримувати? Дуже дякую
-
Саме так.
-
Але якби вона подалась у вересні по приїзді, а не після декларації, то отримала б ще дві виплати: восени і взимку?
-
так
-
Я писала додаткову заяву, щоб мені перерахували за минулий рік. Десь в Дмитра була така форма.
-
Взагалі нічого
-
Тобто GST/HST credits вам виплачували, а Climate Action Incentive Payments - ні? Чи взагалі нічого не отримували?
-
Тому що красиві , вище прописали .
-
Ну а чому всі інші отримали? На ці виплати можна подаватись з першого дня, як ви стали податковим резидентом.
-
То тільки красівим давали без декларації ☺️
-
Але звичайно , напевно винуваті ми самі .
-
Ось по цьому відео все робили
-
Це дуже і дуже дивно. Можливо, ви не якось не так заповнили форми. Вперше таке чую
22 Jan 2023, 08:02
140067/235946
about an hour ago