Українська Манітоба
-
Судячи з новин так
-
Ну що, судячи з новин, війна між Ізраїлем та Іраном почалась
-
Вітаємо, Meadow Lane! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Якшо брати до уваги вкиди про ЯО у Ірану, то ніхто окрім якихось бомжів типу хезболи
-
Ну в Ізраїлі окрім ПВО свого, ще є якійсь навіть лазерни приколи. Подивимось. Питання ще у тому хто приєднається до всього цього дійства
-
Добрий день! Пане Dmytro, можливо ви зможете пояснити чому ми отримували кліматичні у 2023році, а в цьому році-ні? Я вважала, що вони автоматично нараховуються. Можливо потрібно додатково оформлювати кожного року?
-
Балайки вже летять. Цікаво побачити чим і як будуть їх збивати. Бо вони наче вчились на нашому досвіді боротьби з ними
-
Маю бустер, але він з червня 2017 року, доки дійсний - не вказано.
-
Ви подивились вже ? Як вам ? 🌚
-
Як раз зараз серіал Fallout вийшов на prime 🙂
-
Я чомусь впевнений, що там швидко всі впрягуться . Ніхто не буде з аллах бабахами цяцькаться, як з путлом.
-
О це щось на глобально апокаліптичному
-
Вибачте, то з срусизм, правильно ЯЗ - ядерна зброя
-
Ядерне озброєння
-
Я просто небагато знаю слів з такими складами 🤣😆 це якраз одне з них
-
Якщо так то хлопець 😂
-
Що таке ЯО?
-
Де що хто
-
Як би там не було, я чітко бачу одне. Зараз майже сформувався альянс з Північної Кореї, Китаю, РФ та Ірану, який кожен день нарощує свій військовий потенціал, поки захід грає у дипломатію та бояться зайве слово сказати. Коли роздупляться, то буде вже пізно
-
Так це ж маріонетка Китаю. Він сам ніколи не рипнеться і каже все те шо Китай би хотів сказати, але хоче ще поторгувати
22 Jan 2023, 08:02
140219/238715
39 minutes ago