Українська Манітоба
-
Спецназ не відправлять :) але посол буде змушений вам допомагати, як може, ви ж для нього рідні канадійці так як і для України українці, просто це буде обмежена допомога, наприклад його можуть не пустити до вас як в якихось не дружніх країнах, як Єгипет, але у випадку України то треба постаратись, щоб після прохання канадського посла вас не випустили. Буду вдячний за посилання на роз'яснення уряду.
-
Штраф буде. Тіко не йому, а вам, бо ви офіційний опікун дитини. І все. За неофомлення паспорту.
-
Так, це незаконно. Бачила нещодавно сторіс дівчини, яка вже 10 років канадійка, а український паспорт у неї давно протермінований, вона їхала в Україну. Її кілька годин протримали на кордоні і виписали штраф за протермінування паспорту. Але вона сказала правду, що є громадянкою двох держав. Якби не сказала, можливо, проблем би не було, але знову-таки - це незаконно.
-
А якщо законний? Перевищила швидкість на орендованій машині десь в Ємені, наприклад?
-
Консула. Посол то не для вас. Арешт незаконний, або якісь дії з боку влади країни
-
Я просто не можу згадати ситуацію, в якій би мені прийшло в голову закордоном звертатись до українського посла 🤔 але я і в тюрмі ще ніколи не була, якщо це важливо
-
А взагалі, в яких ситуаціях в чужій країні має сенс звертатися за допомогою до посла? Як це працює?
-
Як виявить? Ректальним досмотром?))
-
Привіт.знайомтесь Виталий Воронков из Словянска. +14372413430 234 Atlantik Avenue , Winnipeg R3G 0N5 Сдаёт комнаты.из которых его самого попрут через пару дней через суд из-за долгов. И на работу за него не спешите договариваться😂подставит и глазом не моргнёт.Набухается и будет думать как вынести незаметно инструмент. Кто сталкивался или только думает с этим пассажиром сообщайте мне в приват.Я поясню всё что следует знать о нем на примере многих наших людей и канадцев, которых он перешвырял на деньги и т.д.по поводу которых идут суды и открыты пару криминальных дел. Так же втирается в доверие.Подсыпает снотворное в напитки , чтоб достать деньги с кармана, потом спускает все на алкоголь и игровые автоматы.
-
Та мова ж була про після війни. Зараз зрозуміло, хоч 20 паспортів, для України є тільки один
-
Ну тоді це вже ваші проблеми. От якщо наприклад у вас з карману поліцейські витягнули кілограм героїну, якого там ніколи не було, тоді треба звертатися до консульства. Ну я знаю конкретний приклад, чуваки в Індії випадково порушили кордон з іншою країною, і їм консул допомогав владнати.
-
Хотів би я подивитися як ви заїжджаєте в Україну по 🇨🇦 паспорту. А назад, ДПСУ виявить у вас 🇺🇦 паспорт і там ви і залишитесь. І поки ви зателефонуєте Послу😅, той напише ноту в МЗС з ранку, завезе її, МЗС наше зробить запит до МВС, ті до ДПСУ… то за цей місяць переписки ви вже КМБ пройдете десь в Десні🤣.