Українська Манітоба
-
Як виявить? Ректальним досмотром?))
-
Привіт.знайомтесь Виталий Воронков из Словянска. +14372413430 234 Atlantik Avenue , Winnipeg R3G 0N5 Сдаёт комнаты.из которых его самого попрут через пару дней через суд из-за долгов. И на работу за него не спешите договариваться😂подставит и глазом не моргнёт.Набухается и будет думать как вынести незаметно инструмент. Кто сталкивался или только думает с этим пассажиром сообщайте мне в приват.Я поясню всё что следует знать о нем на примере многих наших людей и канадцев, которых он перешвырял на деньги и т.д.по поводу которых идут суды и открыты пару криминальных дел. Так же втирается в доверие.Подсыпает снотворное в напитки , чтоб достать деньги с кармана, потом спускает все на алкоголь и игровые автоматы.
-
Та мова ж була про після війни. Зараз зрозуміло, хоч 20 паспортів, для України є тільки один
-
Ну тоді це вже ваші проблеми. От якщо наприклад у вас з карману поліцейські витягнули кілограм героїну, якого там ніколи не було, тоді треба звертатися до консульства. Ну я знаю конкретний приклад, чуваки в Індії випадково порушили кордон з іншою країною, і їм консул допомогав владнати.
-
Хотів би я подивитися як ви заїжджаєте в Україну по 🇨🇦 паспорту. А назад, ДПСУ виявить у вас 🇺🇦 паспорт і там ви і залишитесь. І поки ви зателефонуєте Послу😅, той напише ноту в МЗС з ранку, завезе її, МЗС наше зробить запит до МВС, ті до ДПСУ… то за цей місяць переписки ви вже КМБ пройдете десь в Десні🤣.
-
Про це і кажу)
-
Дякую, про це я знаю. Насправді я дуже хочу побачити Північну Корею, я прочитала про неї декілька захоплюючих книг, але не думаю, що з канадським паспортом мені там будуть раді. Думаю, що раді мені ні з яким паспортом там не будуть)
-
Максимум по місцю народження. І то якщо це щось типу Київ. Враховуючи кількість людей, які давно емігрували, по прізвищу то лотерея.
-
На в'їзді ні. На виїзді у чоловіків якщо буде підозра можуть пошукати. Читав, що так активно угорські паспорти трусять.
-
Ні, наче це завжди було заборонено. А у вас в паспорті є місце народження чи ви його прибрали, коли отримували паспорт?