Українська Манітоба
-
Я маю знайомого, який під час воєнного стану так їздив. Його речі перевіряли, чи не має він українського паспорта. Але він мав лише канадський і його відпустили. Він, правда, в Канаді живе років 15. В'їжджав і виїжджав тільки по канадському паспорту. Але сказав, що більше так не ризикуватиме.
-
Бо жінка. Я ж кажу, що так то всім пофігу, бо максимум, вам можуть спробувати незаконний перетин кордону інкримінувати. І то воно в суді розсиплеться. Інша справа коли це чоловік мобілізаційного віку. На доу доречі був топік про кількох таких невдах.
-
Мій чоловік хоче провідати батьків, 15 років в Канаді народжений в Україні має тільки канадській паспорт і я не пускаю 🫣😞 Скорше за всього не випустять якщо поїде…
-
Ну то ви ж про жінку писали? соррі, як що я так зрозуміла
-
Дуже ймовірно 😔 якщо є така можливість, краще в Польщі десь зустрітися
-
Вообще навіть не уявляю якщо чесно як ця процедура відбувається…
-
Поки він не відмовився від громадянства, він може її отримати.
-
Думаю, все потенційно небезпечне типу поїздок до Північної Кореї/Сомалі/etc, стрибків з парашутом і всяких інших подібних речей треба встигнути зробити до того, як народяться діти. Якщо є маленькі діти і ти прешся в тоталітарну державу з чистої цікавості - це трохи ідіотизм і безвідповідальність, імхо. Значить, треба все встигнути, поки ще ні за кого, крім кактуса, не відповідаєш)
-
44 роки йому, він ще не в тій віковій категорії…
-
До 2022 року їздив кожного літа, по канадському паспорту, ніколи нічого не питали, хоча повістки приходили в 2014 році (не знаю чи це повʼязано якось) Тато вже не доїде до Польщі 😞
-
Буквально кілька повідомлень вище щойно це обговорили