Українська Манітоба
-
Владимир Козловский. Мав громадянство Ізраїлю. Можна погуглити його історію...
-
Пишуть, але в імміграційному чаті колись давно обговорювали кейс, що можна відмовитись від цього
-
А скільки у світі країн, куди громадянину Канади потрібна віза? І наскільки ці країни привабливі для нас?)
-
Ні. Якщо виникне підозра, вас проб'ють по базі і буде співпадіння, далі затримають і будуть далі проводити дії. Фото і так далі. Ну а в разі якщо не вдасться, перед вами щиро вибачаться)))
-
Прям не полінилась полізла провірити ось пише навіть місце народження;)
-
Пан мабуть давно в Україні був) у нас же завжди всі держ структури діють згідно до літери закону))
-
Ну можливо. Мені наразі здається, що канадський паспорт відкриває тобі всі двері і прикордонники розквітають і пропонують тобі каву, ставлячи штамп) Мені просто PR дається досить важко і я проектую на паспорт додаткові цінності, заради яких я все це роблю 😁
-
Ну чувак мав ще громадянство Ізраїлю. Окрім українського. Але звісно що наши сказали що їм пофігу. Потім мобілізація, полон, і далі його Ізраїль виміняв.
-
Не буду спорити донька наша народжена в Данії але не має данського громадянства;) Бо ми обидва українці;)
-
Пишуть, що треба ЕТА, ну тобто напіввіза)
-
Австралія 🇦🇺 здається?