Українська Манітоба
-
Я не хочу про це думати зараз 😬😭 Сорі Це треба відкривати і читати Не хочу читати Хочу дочекатися від чоловіка звістку, що в нього все добре і піти спатоньки Капризна я вночі))
-
Добре 😊
-
Мені не треба, дякую ☺️
-
ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=8f2ff1ffd9aa5331
-
Не знає. Я маю приклад. Батьки іммігрували до Канади у 90х роках. Народили сина в Канаді. Ніде не реєстрували. Син після школи вирішив поїхати вчитися на бакалавра до України. Оскільки сім'я жила в Альберті, працювали в нафтовидобувній промисловості, то син захотів вчитись на інженера. В Канаді дорого, а в Україні навчання дешеве. План був, що він вивчиться на бакалавра в університеті нафти і газу у Франківську, а потім вже магістратуру в Україні. Крім того, ще вивчить українську в Україні, ну і зможе трохи подорожувати Європою, поки вчиться. Вступив цей молодий чоловік до університету як іноземний студент, заплатив за тарифом як іноземний студент. Приїхав до України як канадець. А в університеті йому: оскільки ти вказав в аплікації, що в тебе батьки українці, то ти українець і мусиш вчитися українською. А він крім "тато, мама, баба, дідо, пироги..." нічого не знає 😂 Однак, про те, що він українець, Україна не знала до моменту, коли він подав інформацію про себе.
-
так Закон про громадянство у нас від 2001 року 😅 а доповнюючі його постанови та інші документи, які регламентують діяльність різних органів із різними міністерствами - то ще пізніше видані) а паспорти українські стали масово видавати десь у 95-му році... так мій тато отримав паспорти двох колишніх республік 😅
-
Скоріш за все Катерина мала на увазі якись такий договір, який передбачає можливість обміну інформацією. Я цей не вичитував, але там вже є багато пунктів по обміну інформацію і всі вони досить розмито сформульовані, що можна трактувати як схочеш. www.international.gc.ca/world-monde/issues_development-enjeux_developpement/response_conflict-reponse_conflits/crisis-crises/agreement-ukraine-accord.aspx?lang=eng
-
Але це не може бути секретна інфа, тому я не дуже розумію чого Катерина прямо не скаже: ось таку і таку інфу держави обмінюють між собою постійно. До чого ось ці всі натяки, я хз 😔
-
Цікаво за дітей . Громадянство треба отримувати , ні? Навіть якщо народився тут , і маєш право на громадянство по праву землі , все одне його ж треба отримувати, ні? Приклад свій . Я народився не в Україні , батьки не українці . В Україні отримав громадянство та паспорт . У себе на родині - я українець . Який має право відмовитися від українського паспорта , здати його, та попросити паспорт та громадянство держави , де я був народжений , та мої батьки мають громадянство . Але я не є громадянином там по замовчуванню .