Українська Манітоба
-
Доброго ранку Прошу допомогти з пошуком 2-х спальної квартири, будинку. Два тижні ходили по переглядам, подавали аплікації, так і не отримали апрув без джоб офера у Вінніпезі. Пропонували заплатити наперед за декілька місяців, результат той же. Можливо хтось може порекомендувати більш лояльних орендодавців.
-
Скажіть будь ласка хто був в пінаві? Як краще їхати щоб побачити все?
-
Вставай, страна огромная! 😄
-
Проблема не тільки в поліції, а ще й в тому, що прийняли поправки щодо помʼякшення покарання і тепер кожен другий неадекват довше 2х-3х тижнів не затримується під вартою.
-
Я не кажу що вони не виконуються. Все як раз і виконується. Цим хворим людям достатньо пообіцяти, що вони пройдуть лікування від залежності і їх відпускають. Саме з цих причин поліція знає про всіх цих людей. Вони не одноразово затримуються, але поки не скоїться важкий злочин - всіх звільняють. Бачила навіть як безхатчеки захищали свого від поліції. Поліція змушена була поїхати.
-
Я покинув україну за 2 місяці до війни. Тобто нічого не порушив.
-
Якщо я скажу всі причини то мене одразу виженуть з чату. Одна з причин саме для мене, це алергія на холод 4 категорії. Хоча у Канаді British Columbia, працював барменом, жив один в хаті, їв їжу на халяву у рестрані, в порівнянні з США - небо і земля ДЛЯ МЕНЕ! так сталося що я дійсно приїхав по U4U Але мені його не дали, і я 4 місяця в детеншені сидів. І скажу що було дуже богато індусів, коли депортуавали з США до Канади - то це було для них як смертна кара ДЛЯ НИХ.
-
Було в непогано ізолювати таких людей від суспільства, як роблять в інших розвинених країнах, а не дозволяти їм робити, що хочуть. Чи це норма, що агресивні бомжі вештаються містом, їздять в громадському транспорті і атакують законослухняних людей?
-
Щось я не бачила в такій кількості психічно хворих в Європі на вулицях, тому що такі люди знаходяться в спеціальних закладах, особливо агресивні. А Канада розвела божатник в центрі міста, ще й толерує, які вони добрі, тим часом нормальні громадяни, які працюють і сплачують податки не відчувають себе у безпеці.