Українська Манітоба
-
І ще момент, якби Ви бачили кого випускали до США, та дають грін карти то ваш сарказм був би меньший.
-
Не давати їм шансу шкодити іншим людям .
-
Привіт всім ,кому вже прийшли кліматичні і GST? Не подавався на них але була інформація що вони в кінці року повертають тобто за 2023 рік повертають в 2024.
-
вивозити кудись, визначати - жити комусь чи ні, і де жити - це погано, може бути примусове лікування, але не розстріл(о боже), або вивіз за місто (що за бред? тобто нехай люди, поза соціуму, так не здорові психічно, так небезпечні через хворобу чи наркотики, помруть десь з голоду чи без допомоги? Вони у будь-якому випадку люди. і тут питання до влади та соціальних служб. але люди не повинні вмирати на вулицях без допомоги, ніхто не винен. ні канадці, ні приїжджі, ні бездомні, ні психічно хворі
-
Я не шкодую. Нехай я ніхто тут а у канаді 100% паспорт. ДЛЯ МЕНЕ США - це реально рай. І навіть якщо я в кінці буду нелегалом, або мене депортують. ОСОБИСТО Я не шкодую за все. Слав усіх хто там в Ютуб каналах каже що США - нічого особливого і т.д. Тоді чому ж вони усі у США цікаво
-
Пане Євген, ви ж зі Львова, правда? Давайте Кульпарківську розпустимо, Україна ж не диктатура 🙂
-
Взагалі до тих всіх наркобезхатченків і тд .. взагалі немає ніяких питань . Вони поводять себе так лише по одній причині: їм це дозволяють. Якби були хоч якісь наслідки після того як ти кинув каменюку в лобовуху автобуса , чи зіпсував якесь майно, чи вчинив ше шось «не смертельне» - то багато хто б задумався , а чи варто?… А так все дозволеність в малих проступках породжує бажання зробити щось більш жорстке . А так …наслідки не лякають . Абсолютно. Відповідно навіщо тоді поводити себе адекватно?
-
Я ради інтересу десь у 2020 підписався на чат, де люди переходять кордон між Мексикою та США. Один знайомий колись попросив дізнатися про такий варіант. Ну я йому найшов той чат і сам там читав пригоди. Там кілька десятків тисяч людей з росії, Білорусі, країн Азії, які правдами і неправдами переходять кордон, аби попасти в США. Нерідко, це люди, які мають проблеми із законом у своїх країнах.
-
100% вважала так само, бо всі кричать, яка Канада безпечна країна, але я ще ніколи себе не почувала так незахищено, як в Канаді
-
Так а хто проти того , щоб дати їм шанс???? 😑 Я тільки ЗА . Я лише проти постійного толерування (там де його треба і нетреба ) .
-
Так, я погоджуюсь, як написав вище - дати два чи три шанси, а після цього примусово ізольовувати, це ж не жарти.
-
Я за 500 знімаю койку. В БС я знімав хату за 1400. Але жив один і це було для мене як тортура