Українська Манітоба
-
Я не шкодую. Нехай я ніхто тут а у канаді 100% паспорт. ДЛЯ МЕНЕ США - це реально рай. І навіть якщо я в кінці буду нелегалом, або мене депортують. ОСОБИСТО Я не шкодую за все. Слав усіх хто там в Ютуб каналах каже що США - нічого особливого і т.д. Тоді чому ж вони усі у США цікаво
-
Пане Євген, ви ж зі Львова, правда? Давайте Кульпарківську розпустимо, Україна ж не диктатура 🙂
-
Взагалі до тих всіх наркобезхатченків і тд .. взагалі немає ніяких питань . Вони поводять себе так лише по одній причині: їм це дозволяють. Якби були хоч якісь наслідки після того як ти кинув каменюку в лобовуху автобуса , чи зіпсував якесь майно, чи вчинив ше шось «не смертельне» - то багато хто б задумався , а чи варто?… А так все дозволеність в малих проступках породжує бажання зробити щось більш жорстке . А так …наслідки не лякають . Абсолютно. Відповідно навіщо тоді поводити себе адекватно?
-
Я ради інтересу десь у 2020 підписався на чат, де люди переходять кордон між Мексикою та США. Один знайомий колись попросив дізнатися про такий варіант. Ну я йому найшов той чат і сам там читав пригоди. Там кілька десятків тисяч людей з росії, Білорусі, країн Азії, які правдами і неправдами переходять кордон, аби попасти в США. Нерідко, це люди, які мають проблеми із законом у своїх країнах.
-
100% вважала так само, бо всі кричать, яка Канада безпечна країна, але я ще ніколи себе не почувала так незахищено, як в Канаді
-
Так а хто проти того , щоб дати їм шанс???? 😑 Я тільки ЗА . Я лише проти постійного толерування (там де його треба і нетреба ) .
-
Так, я погоджуюсь, як написав вище - дати два чи три шанси, а після цього примусово ізольовувати, це ж не жарти.
-
Я за 500 знімаю койку. В БС я знімав хату за 1400. Але жив один і це було для мене як тортура
-
Для тих кому втрачати нема чого, неможливо придумати покарання. Нема ніякого способу впливу на безхатьків з психічними розладами. Держава може тільки реагувати на поточні виклики і робити максимум, щоб не допустити збільшення їх кількості. Програми підтримки, телефон довіри в тд. Канада, на мою думку, з цим справляється. Всі інші способи це вже авторитарні опції, які полікують симптом, а не саму хворобу
-
Якшо міг друг або дитина порушить закон - буде дуже прикро . Але відповідальність ОБОВʼЯЗКОВО повинна наступити. Ось і все .
-
Якщо моя дитина чи друг наркозалежна і несе небезпеку для суспільства, то так, я хочу щоб ця людина була ізольована від суспільства. Чи ви може хочете щоб ваша дитина/друг наробила біди Вам та іншим людям?