Українська Манітоба
-
Я важаю що Ви манітобчики все робите правильно. Робіть документи👍👍👍 реально респект. Я нерозважлива людина, живу сьогодні. Можливо буду жалкувати. Всього найкращого вам. Я спробую сплатити налоги по рекомендаціям з чату. Всім дякую
-
Ну так і який від нього сенс? Якщо у разі нападу ще можна присісти у вʼязницю за самозахист, а бомжа відпустять просто?
-
ми часто працюємо в North End, мій перший виклик після пожежі був у будинок з наркоманами, які кололися у ванній, але вони не забули нам запропонувати каву та сир.це були білі. ще й поліція приїжджала кілька разів, бо брат господині вдома не приходив на перевірку в поліцію.
-
Раніше в skyline living таке було, але не знаю як зараз
-
В США хоча б є можливість захистити себе і свою власність, а в Канаді навіть газовий балончик носити не можна
-
Так виглядає, що треба просто купити якийсь термоядерний засіб для прибирання, перелити його в маленький диспенсер і носити його з собою для самозахисту.
-
бо той балончик від ведмедів і не людей. Якщо на вас хтось напав і ви вирішили грати в рембо надивишись чакноріса то захистивши себе в межах розумного вас ніхто нікуди не посадить. В канаді людина має право захистити своє жяиття і своїх близьких. Ніде окрім інстаблогів не написано що ви маєте все терпіти і вмирати але не задати шкоди хулігану.
-
У вас дружина є? А діти? Не забудьте написати свою історію як ви тікали від істоти під спідами, а потім він вас наздогнав і покалічив (тьфу-тьфу), а ви такий законослухняний нічим не захищались, бо могли його покалічити. 🤝🤌