Українська Манітоба
-
Та коли кажуть про бомжів, все думають це як бомжі в Україні(в більшості заляки і неагресивні), а що це бомж, наркоман і психічно хвора людина в одному флаконі і зе й досі агресивні, то шок
-
Така ж ситуація. Дивився блогерів, читав чати; але коли приїхав, то не все настільки вже й погано тут. Треба знаходити не тільки негатив
-
Ого! Я в цей автобус і вдень не спішу сідати! 😁 Але з другої сторони, там і наших багато, принаймі як я їздила ним в січні то десь було 50/50 - українці/indigenous.
-
Я дивився блогерів на 6 різних мовах , і всі як один казали - Манітоба це дира 😂😂😂але є свої плюшки 😁😁😁😁
-
Ля який ви швидкий , заміть літака вже на брудершафт жінку кликати почали 🌚🌚🌚😁
-
John, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Навіщо? Це не страх, це інстинкт самозбереження. А ще це показує вашу аналітичну натуру , як вміло ваш мозок оціфровує інформацію, находить небезпечні паттерни, та всиляє до вас відчуття страху , щоб зберегти 🫡🧐
-
Випийте 100 грам віскаря... ;) можна 150 !!! Вдягніть подертий одяг... асимілюйтесь ... сприймуть за свого
-
Assiniboine forest
-
Мені б ще перебороти страх виходити самій на вулицю і громадським транспортом користуватися
-
У мене ще немає авто 😞
-
Доброго дня підкажіть будь ласка чи є у Вінніпезі така можливість як абонемент на паркінги на місяць щоб було дешевше?
-
Люди, гарна погода, їдьте в ліс гуляти, там нема бомжів-наркоманів.
-
Ви їх не гладьте та з рук не годуйте 😁 Прикиньте собі, такий дійсний воркшоп, від КУК 🧐
-
Там дуже великий парк, ми як їздили, то щоразу знаходили нові локації. Тож можете ще раз їхати. А ліс дуже спокійний і з тваринами)
-
Це найкраще що я бачив Я майже виходить асимілювався 😂😂😂 Треба ще більші косячків
-
Я була там поряд. В парку. Дуже сподобалося! І зовсім не страшно — людей досить багато
-
Або вибрати іншу країну В світі їх багато (знову не сприймайте що відправляю). Просто справді не розумію чому страждати так 👀 Наче варіантів немає
-
Бомжі це давно зрозуміли )))
-
Стараюсь допомогти як можу ))))
22 Jan 2023, 08:02
140773/231570
less than a minute ago