Українська Манітоба
-
Стараюсь допомогти як можу ))))
-
Та я вже зрозуміла, що єдине це бухати, щоб якось сприймати вінніпежську реальність 😅
-
Я кажу "сорі, інгліш ноу"
-
Так, менше місяця тут
-
Так І краще не звертати просто уваги Бо я йшов в навушниках І "особлива людина" щось бубніла ідучи повз мене, я на свою голову зняв навушники і спитав ☹️ Ніколи не робіть цього, потів тікав тихенько
-
А йшли на рекорд!! 😕
-
Ви мабуть зовсім недавно приїхали. Я теж така була в перші тижні. Чекала що ось-ось на мене нападуть. Через кілька місяців це потроху пройшло. Але в навушниках я не хожу так щоб відкючитися від того що навколо мене
-
Вітання всім, підскажіть як тут правильно вказувати? Потрібно школу з першого до девʼятий клас? Чи тільки училище, університет? Я вчився з першого по девʼятий, потім інша школа десятий і одинадцятий клас, і дальше рік училища.
-
І що далі?
-
Сподіваюсь, ще наклались проблеми з пошуком житла, дуже не просто зараз 🥲
-
Не згоден, я багато чув порад не звертати увагу. Так і робив у Торонто, Калгарі, але в перший візит в даунтаун Вінніпегу, пропустив потужний удар в плече на Donald str , бо не звертав увагу.
-
Так, я бачив. Якщо брати доходи за 2022 р., то ми проходимо. Якщо за 2023 р., то вже ні. Подамося, нехай ще вони порахують чи ми eligible.
-
Не панікуйте, шукайте скоріше житло в оренду в спокійних районах, в даунтаун будете рідко, забудете як бомжі виглядають...
-
Знайдете і роботу і житло, головне не панікуйте, пройде час будете зі сміхом згадувати які були налякані коли приїхпли... У вас зараз культурний шок, тому що Канада і США це зовсім інший світ, не такий як в європі... Але +++ тут на багато більше.
-
Зараз те ж саме зробила, знімаю бейсмент на айрнб і сподіваюсь знайти й житло там, бо дуже дорого виходить айрнб
-
Я мав на увазі не чіпати Не питати як я Авжеж треба бути уважними і бажано без навушників
-
Скажу з власного досвіду — перші місяця 3 стан після переїзду не дуже адекватний. Хоча я і до цього подорожувала і сама теж їздила у відпустки по Європі
-
Будь ласка, до Імміграційного чату t.me/uccmb
-
Ми як приїхали одразу зняли бейсмент на Airbnb за власний кошт, в готелі не жили, згодом в тому ж районі знайшли в довготривалу оренду будинок.
-
А яких євро країнах ви можете отримати PR з статусом тимчасового захищеної особи ?
22 Jan 2023, 08:02
140792/229886
7 minutes ago