Українська Манітоба
-
У українців є work authorization, вони легально працюють і сплачують налоги. І в Манітобі зараз бал для багатьох вже непрохідний
-
Там ще потрібно працювати 2 роки мінімум. Простий Google каже про це. iasservices.org.uk/ie/residency/#:~:text=If%20you%20hold%20the%20General,application%20after%20just%202%20years.
-
Тільки 5 років, а тут АЖ 6 місяців відпрацювати , жах ))) і зверніть увагу статус у вас має бути тип of WORK а не рнфюджі !!!
-
Так , я теж зрозумів, що для мене тут єдиний шанс, це змінити роботу по окремим NOC,і до речі такі вакансії бачив. Але це вже нагадує ситуацію в Онтаріо😁, де є шанси по окремим NOC
-
Можна на біженство подаватися навіть із середини Канади, якщо є підстава для цього.
-
Якщо у вас всі шанси отримати PR не реальні і були відмови по звичайних програмах, хоча дуже про це сумніваюсь. Ви можете скористатись гуманітарною програмою зіславшись на всі проблеми які вам заважають отримати PR.
-
В останній SWM вибірці по професіях бал був такий низький, що його навіть посоромились опублікувати.
-
Європа також живе передчуттям великої війни...
-
Чіпляйтеся зубами за Канаду, а то будете сидіти по бомбосховищам в Ізраїлі разом з усіма.
-
Десь так воно і є.
-
Чи правильно я розумію що біженство це більше про переслідування та загрозу життю, а гуманітарна програма більше про осідлість в Канаді та неможливість пройти по іншим програмам?
-
Можете більш докладно про бал розповісти? Збираємось переїжджати з БС до Вінніпега.
-
Народ, усім привіт, можливо є у чаті Oksana Voichenko, напишіть мені у приват.
-
так а які професії тому і низький, бо мало працівників в цих сферах?
-
Звичайно ні. Рент асіст для low income
-
Є гарний тг канал Освітянин, де публікуються різні курси для українців, точно знайдете щось для себе, сама пройшла декілька
-
Якщо сімя має 100к то розраховувати на рент асіст не треба,як я розумію )
-
До t.me/uccmb
-
Якраз розпочався сезон дорожніх робіт, от і набирають людей. Вся інформація в імміграційному чаті
-
дивлячись де працювати плануєте
22 Jan 2023, 08:02
140822/230006
4 minutes ago