Українська Манітоба
-
Друзі! Підскажіть, хто проводив в квартиру інтернет 🛜 , як це робити і скільки це коштує?
-
Дякую
-
Є будинки в районі університету Вінніпегу де живуть українці і знімають кімнати - колись було $425 + всі послуги включено разом з інтернетом. Район так собі, але гарне житло на перший час коли потрібно знайти роботу
-
Сіньцзян * вибачаюся . Це відсилка -жарт(ага)до того, що ходять слухі , що у цьому окрузі (Сіньцзян-Уйгурський автономний район) місцеве населення (уйгури) тримають в таборах, позбавляють прав, волі та свобод , насильно одружать та дислакують. Забороняют вірити в те , во що вони вірять( мусульмани) . І де цей район знаменитий своєю бавовною ! Яку , по слухам, збирають як раз ось ці плененні режимом уйгури
-
Добро дня хочу представити вашій увазі- декор для кімнат. Компанія виробник знаходиться в Україні та може виконати любе рішення для декору Вашої квартири, офісу. Любий текст на любій мові або графічні малюнки, любого розміру, кольору та шрифту. Матеріали- єкологічна фанера. Можливі як індивідуальні замовляння так і співробітництво з дизайнерами та оформлювач квартир та офісів. Для питань пишить в особисті повідомлення.
-
Можете мені написати адресу, я їм спробую подзвонити? Дякую