Українська Манітоба
-
Сіньцзян * вибачаюся . Це відсилка -жарт(ага)до того, що ходять слухі , що у цьому окрузі (Сіньцзян-Уйгурський автономний район) місцеве населення (уйгури) тримають в таборах, позбавляють прав, волі та свобод , насильно одружать та дислакують. Забороняют вірити в те , во що вони вірять( мусульмани) . І де цей район знаменитий своєю бавовною ! Яку , по слухам, збирають як раз ось ці плененні режимом уйгури
-
Добро дня хочу представити вашій увазі- декор для кімнат. Компанія виробник знаходиться в Україні та може виконати любе рішення для декору Вашої квартири, офісу. Любий текст на любій мові або графічні малюнки, любого розміру, кольору та шрифту. Матеріали- єкологічна фанера. Можливі як індивідуальні замовляння так і співробітництво з дизайнерами та оформлювач квартир та офісів. Для питань пишить в особисті повідомлення.
-
Можете мені написати адресу, я їм спробую подзвонити? Дякую
-
Навіть не знаю
-
Можна с котом?
-
на родину з троьх рент асисст починають платити якщо сукупний доход менше ніж $43000. Тобто якщо обоє на фултайм на мінімалці то нічого асистувати www.gov.mb.ca/fs/eia/estimator.html#:~:text=How%20much%20Rent%20Assist%20can,30%25%20of%20net%20household%20income.
-
Власне, тому й хочу податися, бо доходи в 2022 році підходять під вимоги рент ассісту.
-
Ото понаписували )) Де всі ті блогери та ютубери, які кажуть, що Канада «свята» та «ідеальна» (це я цитую з обговорення вище)? Їх треба забанити )))) Я впевнена, що є десь правдиві блогери. Та навіть в цьому чатіку можна почитати і про бомжів, і про напади тощо. Ну як можна їхати, і не знати, куди їдеш? І брехня, що «ті, хто тут давно, лише нахвалюють Канаду, бо не можуть зізнатися, що колись невірне рішення прийняли». Ось, дивіться, пишу буквами: Канада погана! Вінніпег дно, дно, ДНІЩЄ, не треба сюди їхати! Я жалкую дуже, що 10 років тому імігрувала в Канаду, зараз би переїхала кудись в іншу чудову країну, але не можу, тому що… ну, я не сильно розумію, чому, насправді, але НЕ МОЖУ вже, всьо! Заскріньте це хто небуть, будь ласка, і скрізь на всіх блогерських платформах вивісіть - треба рятувати людей від необачного переїзду в цю жахливу країну. Задовбали.