Українська Манітоба
-
Ви тут не праві. Є спеціальні люди які за це гроші отримують. Це їх задача думати про це. Людина тільки зауважила, що є проблема на її думку. Це не продуктивна тактика казати: критикуєш пропонуй.
-
Коментарі про «купи машину» як раз пишуть в основному прибічники вашої точки зору 😄.
-
Чесно, я також поржав з деяких коментарів, які не розбираються в елементарному і дають "елементарні" поради на рівні моєї малої дитини - типу зламалася машина, ну то купи нову. Життя трошки more complicated. Ви хоч розумієте, що ті хто на виклики приїжджає і ті хто зв'язуються після викликів то інші люди?
-
Доброго ранку,підкажіть будь ласка стоматолога нормального,напухли ясна біля зуба мудрості ,дуже болить. І скажіть будь ласка чи приймають тут без черги якщо болить? І скільки коштує огляд
-
Що до айкю, чисто за спостереженнями звісно я б поспорила. Навіть дивлячись які оцінки в школі мають наші підлітки, досить високі у багатьох. Та і на роботі, ми все одно звикли до більшого обсягу розумових навантажень. А взагалі то дурня порівнювати айкю, це вже доречі не найкраща оцінка оцінка інтелекту 😂 Але, при тому всьому що я дійсно полюбила і місто і країну і природу, та і закони довподоби. Очевидні речі не можна не помічати. Я жила до своїх 30 у Кривому Розі, чи не найбруднішому і наркоманському місті в Україні, жила поряд з психлікарнею і ночлєжкою для бомжів і наркозалежних. Та от за все своє життя там я не бачила жодного разу стільки бруду як тут на Main street, і мені жодного разу не було так лячно ходити вулицями як тут коли я від Main/Henry йду до Warehouse в якому зараз працює мій клієнт ( я підтримую). І я не думаю що за для того аби прибирати вулиці від цього бруду потрібні колосальні кошти, але теж розумію що прибирати цими вулицями мабуть потрібно тільки з нагляду поліції поряд. Ще спостереження, я працюю в організації яка допомагає людям з розумовою інвалідністю влаштовуватись на роботу, нам звісно надаються для цього гранти і держава дає фандинг, але при цьому всьому місто ( найбільший наймач у Манітобі) не торопиться наймати таких людей, ми вже більше року очікуємо коли така програма почне працювати, а віз і нині там. Хоча багато хто з моїх клієнтів був би радий бути garbage picker, і доречі б не сильно відрізнялись би від контингенту. Звісно я будую звʼязки з місцевими бізнесами, і в нас є історії успіху з працевлаштуванням, але самі державні установи якось морозяться. Це звісно моя особиста думка.
-
Моя інструкція проста Повернутись до того часу, коли даунтаун міста був чистий і безпечний, коли туди виходили гуляти під ручку в красивих нарядах. Подивіться на Вінніпег -100-50 років. А різниця тільки в тому, що зараз дозволена наркоманія. І що жахливо, що все більше і більше дозволів. Он Дмитро кинув закон, який дозволяє навіть нелегал вживати. І всі ці птЄнчікі часто бувають агресивними. Вони крадуть в магазинах і спеціально в одяг накладають вживаних голок, щоб охоронці/поліцейські при обшуку покололись. Тобто до них без спеціальних перчаток навіть підходити страшно. Так...то все люди...голоси на виборах, тому така хрень і робиться.
-
Я згоден на 100% , що це синдром вижившого чи як він називається. Коли оцінка дається з одного боку, але й одразу казати, «що ви пропонуєте», також неправильно. Це як з відгуками в ресторані. Якшо вам було добре, то скоріш за все ви нічо не зробити, але якшо вам плюнули в тарілку, то ви зробите все, щоб якомога більше людей дізналось про це.
-
Так, але 50-100 років тому накрокартелі були менш розвинуті ю, і менше поставляли. Та з наркотиків були тільки опіоіди, а тих хто вживав і їх сімʼї так гноїли, шо навіть думати про це було некамільфо. Зараз інша ситуація, і вихід буде інший для її розвʼязання. Який саме я не знаю
-
Ну по-перше, всі ті легальні дози повинні колотись у спец.клініках, і на руки не даватись. Повинна бути заборона робити це де інде, ніж вдома (якщо дають з собою) чи в клініці. Біля тої клініки побудувати центр відпочинку, по типу сіті плейса, де вони люблять тусити. Так щоб вони там мали можливість побалакати і поспати. До речі, Сіті плейса за рік ці наркомани уграли повністю. Якщо рік назад він ще був повний магазинів, і тільки кілька закритих, то зараз картина навпаки. Дати інструкцію всім поліцейським, чи якимось окремим підрозділам в спец. Рукавицях і броніках, собирати їх і везти до "зон відпочинку". При тих зонах відпочинку, обладнати кілька кабінетів, які будуть пропонувати людям вийти із цього кола, і влаштовувати навіть на прибирання міста/висадку квітів Близько 200 організацій, зареєстровано, які допомагають соціалізації нейтів піпл. От їх робота була б ще більш очевидною. Але ж простіше давати все більше і більше наркоти...нічого що бізнеси закриваються...
-
Я вам дам приклад: у Лондоні, Онтаріо виявили, що деякі міста на півночі Онтаріо силоміць запихали наркоманів у автобуси і звозили до Лондона, де є кілька метадонових клінік. Це сотні випадків. Кому це помогло? Нікому. Громадські організації подали в суд на таке незаконне переміщення людей. А ті нещасні залежні та психічно хворі навіть не в стані відстояти свої людські права.