Українська Манітоба
-
Ви розумієте різницю між злочинцем, який використав своє право на захист, доведену вину та вирок суду та між людиною, яка втратила все і живе на вулиці, не порушуючи кримінальний кодекс? Так, можливо, порушення муніципальних by-laws, але це не кримінал.
-
Коли злочинця садять у вʼязницю це також проти його волі і це також насильство але це роблять.
-
Ох не правда. Про всіх ніхто не говорить . І «на всіх» ніхто не жаліється. Людей обурює що поміж усіх є унікуми які і роблять оту репутацію.
-
А ви розумієте різницю між людиною яка живе на вулиці і наркоманить на вулиці сере в ТЦ? Або наприклад коли людина побила іншу чи її заарештовують чи чекають на вирок суду спочатку? Згідно вашої точки зору без вироку суду неможна чіпати, а якщо він пограбував і вбив також будемо чекати вироку? Є превентивні заходи, питання в законній базі під них і налагодженій системі опрацювання кейсу. Як воркфлоу. Простіше за все нічого не робити але напевно раз це не виглядає нормою то щось таки треба робити і можливо (скоріше за все) комусь воно не сподобається а когось таки прийдеться змусити робити щось що він не хоче
-
Ну почати хочаб з цього було не погано. Поліція навіть не шукала того хто вибив мені вікно у авто або вкрав велосипеди з подвірʼя. І щось мені підказує що то навряд як були люди хто важко працює 9-5.
-
Ладно . Якщо ви там прочитали саме це . То ок . Це безполєзно .
-
Цієї розмови не було б якби вони не чинили агресіі . Якби не нищили майно і не нападали на інших .
-
Вам це здається. Я (як і інші) кажу що те що ми бачимо на вулицях так не має бути а що з цим робити це звісно складне питання але вирішувати це треба і звісно це не не буде просто але когось у чомусь прийдеться обмежити або omg omg навіть примусити
-
А рент заплатять розові поні. 🤣
-
Голоси в голові голови рахункової палати, який рахував голоси 😂