Українська Манітоба
-
Ох не правда. Про всіх ніхто не говорить . І «на всіх» ніхто не жаліється. Людей обурює що поміж усіх є унікуми які і роблять оту репутацію.
-
А ви розумієте різницю між людиною яка живе на вулиці і наркоманить на вулиці сере в ТЦ? Або наприклад коли людина побила іншу чи її заарештовують чи чекають на вирок суду спочатку? Згідно вашої точки зору без вироку суду неможна чіпати, а якщо він пограбував і вбив також будемо чекати вироку? Є превентивні заходи, питання в законній базі під них і налагодженій системі опрацювання кейсу. Як воркфлоу. Простіше за все нічого не робити але напевно раз це не виглядає нормою то щось таки треба робити і можливо (скоріше за все) комусь воно не сподобається а когось таки прийдеться змусити робити щось що він не хоче
-
Ну почати хочаб з цього було не погано. Поліція навіть не шукала того хто вибив мені вікно у авто або вкрав велосипеди з подвірʼя. І щось мені підказує що то навряд як були люди хто важко працює 9-5.
-
Ладно . Якщо ви там прочитали саме це . То ок . Це безполєзно .
-
Цієї розмови не було б якби вони не чинили агресіі . Якби не нищили майно і не нападали на інших .
-
Вам це здається. Я (як і інші) кажу що те що ми бачимо на вулицях так не має бути а що з цим робити це звісно складне питання але вирішувати це треба і звісно це не не буде просто але когось у чомусь прийдеться обмежити або omg omg навіть примусити
-
А рент заплатять розові поні. 🤣
-
Голоси в голові голови рахункової палати, який рахував голоси 😂
-
Це вже ходіння по колу. Мене на роботі не питають чи достатньо я профінансований дають таск - роби. Тож може треба щоб вони робили свою роботу а потім поговоримо про фінансування?
-
«таке робиться, бо то голоси на виборах» 😂 аххахаха Я з рештою згодна, бо мене бомжі і неадекватні задовбали вже лихо коїти на заправках, і стає все гірше і гірше з кожним роком, але оцей фрагмент про «голоси» 😂 Ви серйозно думаєте, що спецом їм «вседозвол», щоб вони голосували якось там «правильно» на виборах? 😂 ой мамочки. Сорі, це дуже смішно.
-
Доречі, бути обдовбаним у суспільному місці це вже загроза суспільству. Як на мене. Все залежить як оперувати термінами. Закон можно сформувати будь-яким чином. Чомусь у багатьох країнах є закон що неможна курити або бухати у публічному місці а довбити або бути обдовбаним що можна чи що?
-
І тут відповім. Ми цю байку чуємо часто а по факту просто це виправдання поліції не робити чогось або ментальне прийняття цього. Я памʼятаю кілька історій з цього чата воно так само не працює і у тих кейсах.