Українська Манітоба
-
Вам це здається. Я (як і інші) кажу що те що ми бачимо на вулицях так не має бути а що з цим робити це звісно складне питання але вирішувати це треба і звісно це не не буде просто але когось у чомусь прийдеться обмежити або omg omg навіть примусити
-
А рент заплатять розові поні. 🤣
-
Голоси в голові голови рахункової палати, який рахував голоси 😂
-
Це вже ходіння по колу. Мене на роботі не питають чи достатньо я профінансований дають таск - роби. Тож може треба щоб вони робили свою роботу а потім поговоримо про фінансування?
-
«таке робиться, бо то голоси на виборах» 😂 аххахаха Я з рештою згодна, бо мене бомжі і неадекватні задовбали вже лихо коїти на заправках, і стає все гірше і гірше з кожним роком, але оцей фрагмент про «голоси» 😂 Ви серйозно думаєте, що спецом їм «вседозвол», щоб вони голосували якось там «правильно» на виборах? 😂 ой мамочки. Сорі, це дуже смішно.
-
Доречі, бути обдовбаним у суспільному місці це вже загроза суспільству. Як на мене. Все залежить як оперувати термінами. Закон можно сформувати будь-яким чином. Чомусь у багатьох країнах є закон що неможна курити або бухати у публічному місці а довбити або бути обдовбаним що можна чи що?
-
І тут відповім. Ми цю байку чуємо часто а по факту просто це виправдання поліції не робити чогось або ментальне прийняття цього. Я памʼятаю кілька історій з цього чата воно так само не працює і у тих кейсах.
-
Просто у людей вже бомбануло. Бо їх за цю тему постійно лише висміюють , цькують , іронізують і кажуть робити вигляд шо все ок . Збирати чемодани і тд. Тому і продовжуються це вже 2 день .
-
Погоджуюсь, дуже влучний коментар. Адже заборона на вживання алкогольних напоїв є, і перевіряють у парках та публічних місцях досить активно. Чому ніяк не карається вживання наркотиків на публіці - це питання. Підозрюю, що це повʼязано з характером правопорушення. Так як це адміністративка і передбачається штраф, то як примусити платити штраф наркозалежного?