Українська Манітоба
-
Заповнив декларацію у турбоиакс, написано refund 1500. Мені НІЧОГО НЕ ТРЕБА ВІД НИХ!!!! Я лише хочу заплатити налоги щоб вони залишили мене у спокої у майбутньому!!!!! Що мені робити з тою декларацією?
-
в Канаді навчати їхати може тільки сертифікована людина , якщо це за гроші .
-
В загальному мені потрібна людина котра зможе навчити їхати) не обовʼязково сертифікований інструктор.
-
Доброго. Не бачив ще інструкторів у цій групі . Але з власного досвіду скажу , що година 50-60$ це гарна ціна . Зазвичай замінятися півтори години , баксів за 75-85. Їх машина , де є додаткові гальма.
-
О, а "зона відпочинку" у них і так вже є. Даунтаун називається. Там і Сальвейшн армія для них і Сілоам місія, і купу інших організацій от і тусуються тут :)
-
І головне, в них є друга педаль, про всяк випадок 😂
-
Канадські інструктори беруть $50/год. Україномовні більше, бо на них попит великий
-
Народ, а іншуранс та реєстрацію мотоцикла - у будь якому автопак роблять?
-
Відсилати декларацію. Якщо ви виїхали з Канади у 2023 році, то вам треба вказати в декларації дату еміграції з Канади. Податкова Канади поверне вам гроші на ваш банківський рахунок. Якщо ви не хочете грошей, то перекажіть на потреби ЗСУ.
-
Так.
-
Could be
-
Якщо ви з села, ви добре пристосуєтесь у Вінніпезі/Манітобі. Краще ніж ті, кто з великих міст. Бо ви розумієте що коли всі знають один одного, головне — це репутація
-
Тоді вигідніше взяти англомовного. Платишь за урок водіння + урок англійської в подарунок! 😀
-
У метрополії Вінінпегу майже 850 тис людей. Знати один одного - хіба в межах частини своєї громади.
-
Шукаю кімнату від сьогодні-завтра до 1 травня. Я один, працюю фултайм.
-
Здам квартиру студію, вільна з 1 травня. 167 Colony Street, 10 поверх, чудовий вигляд на місто, поряд багато зупинок громадського транспорту, pet friendly $1333 (включені світло, опалення, вода, інтернет, кабельне) Є спортивна зала, storage, тераса з грилем, спільна зона matterport.com/discover/space/8EAFCqGgFUa
-
Всім привіт сьогодні бачив дуже багато наметів та стільців для кемпінгу. Кому цікаво - Adult & Teen Challenge Super Thrift Winnipeg Location- 1016 St James St, Winnipeg, MB R3H 0K5
-
Продаю свій телевізор соні модель XBR55900H за 250 доларів. Кому цікаво пишіть
-
У мене вже 2 рази траплялося тут, у Вінніпезі, таке: — Я канешно не скажу як його звати. Можу лише сказати що він розлучений, любить рибалку, раніше жив у Вінніпезі. — Іван Іваненко? — ?!?! Але як ти дізнався?!
-
Я не знаю чи тут можна скидувати силку на російськомовний контент . (Сам хлопець з України ) Кому цікаво , подивіться про бомжів в США . Канал- Scammers , там є відос називається «бухав і курив з бомжами 7 днів» 😂
22 Jan 2023, 08:02
141284/230012
3 minutes ago