Українська Манітоба
-
Повернуть вам частину податків, які ви переплатили. Тут це нормально 😅
-
Помилка
-
Притока? 😂
-
Форма є, там є пункт 15000 з суммою, яку я вводжу у реєстрації CRA і помилка вилітає
-
В жодному разі, величезне дякую, бо сходив з глузду, думав мене взагаді в тюрьму посадять
-
Так, у вас утворився refund через певні податкові кредити. Отак, Канада вам віддає вам надлишок податків, які ви заплатили. Якщо ви порахуєте реальні сплачені податки (з урахуванням цього утримання), то вони будуть досить низькі
-
Після подачі вам мають вислати форму з того сайту. З нею можна зареєструватися у СРА на сайті. Потім там вже вкажете куди гроші повертати
-
Я намагався, вони питають сумму з 15000 налогової декларації, я ввожу пише притока, Але можливо якщо TurboTax їм відправили, то ще pending
-
І куди вони повернуть і як, якщо вони не питали жодного рахунку.
-
Також можливо. Спершу спитайте в турботакс, там може суппорт буде швидше відповідати
-
Наскільки я знаю, в кабінеті ще йде безпосередньо комунікація з податковою, якої я не мала весь рік, оскільки змінила адресу і вони слали мені листи на стару. Я тепер не дуже розумію, реєструвати кабінет одразу на нову чи на стару, чи ідентифікують мене вірно через це
-
Хммм, це вам треба буде телефонувати їм мабуть або листа писати. Бо вони не можуть знайти те що ви подали.
-
Може вони ще не зареєстрували те що я відправив з Turbotax
-
Та як на мене нема різниці. Кабінет наче дає можливість тільки вказати як взяти/дати гроші. Це з того що потрібно простій людині.
-
Підкажіть, будь ласка, таке. Я збираюсь сама подавати другу декларацію, але у мене ще немає кабінету в CRA. Що краще зробити першим: подати декларацію чи зробити кабінет? Я так розумію, обидві опції доступні, але чи має значення, яка перша? Дякую 🙏
-
Яка саме?
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Тобто можна зареєструватись зі старою адресою і одразу там змінити? Звучить як так і треба 🙂 Дякую дуже
-
Я схожий кейс мав, але з імʼям неправильним. Краще зареєструватись, прямо там все змінити і тоді вже все подавати
-
Welcome to Canada😊
22 Jan 2023, 08:02
141321/239979
4 minutes ago