Українська Манітоба
-
Мені порахували 1 за $260
-
Пломбу * Вистаче на одну
-
Три рази була в стоматолога, грошей не брали. Сьогодні їм сама дзвоню, якось невдобно, кажу, може вам заплатити що, га - кажуть, не треба, страхова покрила 😂 ну і слава Богу
-
Панi Таня, доброго вечора як ви вважаєте, якщо лікар сказала, що є 2 скола на пломбах, і вже записала на п'ятницю, вони повністю змінюватимуть пломби або якось ці сколи замажуть? зараз сиджу і думаю, що чекати
-
Та да🤦
-
Ну мазати пломби, таке щось 🌚🌚
-
Охо(((( цікаво наскільки це покриє страховка, чищення зубів покрило повністю
-
Якщо що то порадьте нотаріуса
-
То треба було питати в лікаря. По хорошому мали би переробити пломбу.
-
Податковий кредит на підписку на цифрові новини надається особам, які мають платну підписку на кваліфіковане канадське медіа. Цей податковий кредит покриває відповідні витрати на підписку, понесені між 2019 і 2025 роками. Даний податковий кредит, прийнятий у 2019 році, спрямований на підтримку канадської журналістики шляхом підтримки цифрових ЗМІ. Цей податковий кредит на підписку на цифрові новини становить 15%. Ви маєте право вказати у вашій податковій декларації витрати на підписку у розмірі до 500 доларів. Максимальний річний податковий кредит становить 75 доларів. Список медіа, підписки яких кваліфікуються для цього податкового кредиту. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Продам Iphone 12 pro. 500$. Memory 256. Battery 86%. Color gold.
-
Так дізнайтеся в страховій у своїй , скільки чого воно покриває . І перед початком процедури у стоматолога, теж там можна запитати, що скільки буде коштувати, і чи зроблять вони дірект біллінг. Це нормально тут, питати за такі речі . Вам на перед скажуть все . У страхових ще там плюшек дохеріща може бути , типу компресійни шкарпетки, відвідування масажу, лікарка, фахівців . Окуляри , глікометри всіляки . Треба читати та вивчати
-
Що за фільм?
-
Хто має можливість , сходіть на цей фільм-класний)
-
Facts
-
Так, я завтра уточню це все Дякую 🍀
-
Я ,Побєда і Берлін
-
То сьогодні був сеанс , можливо то був останній ,того не можете знайти . 😔
-
Дякую, тільки я не знайшов, як його у Вінні подивитися.
-
Що ж, доведеться дома одному дивитися
22 Jan 2023, 08:02
141371/231513
11 minutes ago