Українська Манітоба
-
У нас минулого літа був випадок. Вихідні, ми вдома, повз хати періодично табунчики дітей туди-сюди, звичайний день , раптом дзвінок в двері. Мущщіна відчиняє, там стоїть хлопчик, ну років 6-7 я б сказала, сам (!) , і такий, свята простота, Do you have candy? одразу в лоб 😂 Мущщіна випав в осадок, і такий No! і двері зачинив швидше, подалі від гріха роздавання канхветок маленьким хлопчикам без батьків ))
-
Та правда така що насправді і в непоганому районі можна знайти хати за доброю ціною, але як нема машини, то стає дилема їхати до праці і з праці двома автобусами по 1+ годині чи жити в даунтауні і добиратися швидко. Я зробив свій вибір і дивлюсь на вистави в 15 автобусі 🙃 але з часом все зміниться. Я котрий бере каву до праці в термосі, купувати каву? Що то значить😱
-
Ми тут недавно. Чули, що без safety краще машину не купувати, бо потім не зможеш пройти, і, відповідно, не зможеш поставити на облік машину. Яка Ваша думка?
-
Хах У КР можна було їхати 1,5-2 години лише в одну сторону… і це було навіть не через половинку міста 😅 І коли пройшла пішки по діагоналі через майже весь ІФ - була дуже здивована 😅😁
-
І скіглююююю🫠
-
Дмитро , та я знаю про існування дешевих машин . Але вам як фінансово грамотній людині 100% відомо шо її потрібно ше й утримувати. Страхова, бенз, ремонт і тд. Тому і написав в своєму дописі лише «пару сотень»в місяць. Я ( і більшість напевно) може собі це дозволити. Але я ,як і Євген, зробив свій вибір і пʼю домашню каву в автобусах 🙂
-
Продам 2010 Dodge Journey SXT as is $5000 204000 km Без сейфті( з сейфті через пару тижнів ціна 9000) 3.5L 6CYL GASOLINE FUEL FWD Двигун і коробка передач автомат в ідеальному стані Нові всесезонні шини і нові диски Новий акумулятор Камера заднього виду Сидіння з підігрівом Круїз контроль Клімат контроль Люк Старт з ключа на відстані
-
Всім привіт. З 1травня в оренду буде здаватись танхаус. Ми виїжджаємо з Канади тому розриваємо договір. Великий та просторий може жити 2 сімʼї. бейсмент, 1 та2 поверх все входить в вартість. 3кімнати та 3 санвузла. Адреса - 223 McKay Ave. Ціна - $1,650 + Utilities .
-
Я люблю наш осборн Мінус triple stabbing в драгмарті Stabbing в burger king Згорівшу машину прям у мене під вікном І вкрадений в мене велосипед І все це за останній рік 😂
-
До нас в Транскону на вихідних доїхали бомжі, у мами була шоу-програма реаліті-шоу роботи поліції з вікна, їй дуже сподобалось, приїхало 2 машини, упаковали і кудись повезли, екшен хоч якийсь
-
Ну в порівнянні до жахів які тут розповідають, то ще спокійно