Українська Манітоба
-
Увозять назад до центру
-
О, тобто в Трансконі їх всежтаки пакують і увозять?:)
-
А шо ж так? Ви ж казали неможна їх увозити ><
-
Порекомендуй вчителя англійської, індивідьного, нейтіва. Рівня 6-8. Дякую
-
На щастя не моя
-
Так ж і навпаки може бути: купили за 20 а по блек бук 24 бо ціни на машини виросли Якби ви знали скільки тут намахування з підпалом, аваріями машин щоб їх списали
-
Я не нейтив, але дуже рекомендую )
-
З повідомлення не зрозуміло, потрібно маму Олі спитати
-
Тоді чого увозять?:3
-
Вибачте, забув загорнути повідомлення в обгортку сарказму
-
Будь ласка якщо можна, більше подробиць як украли велосипед? Який вел, стан вела, ціна. Де вкрали, яким замком був прив'язаний? По своєму досвіду рекомендую замки U тіпа, з 16мм дужкою і товще. + додатковий на колесо ще одне, можна легше замок вже.
-
Тому що неправильно прив'язували. Обов'язково через колеса з рамою потрібно. Інакше колес не буде. Також можна придбати спеціальні осі на колеса, що їх вроді неможливо відкрити так просто. Але вони дорогі.
-
В мене поруч з роботою хтось залишив вел, замок був прикріплений до рами. Одна рама і залишилась, а коліс не стало🥲
-
Яка товщіна цепі? Якщо меньше 16мм, туди підлазитьбовторіз і перекусуються легко. Якшо товще то буде важить 10кг. Так що сумніваюсь що буде щастя.
-
Купити дві цепі з Canadian Tire, замок найтовстіший — і буде щастя. Коштує менше 100 долларів.
-
І ці всі замки, допоможуть тільки від бомжів в яких буде крадений бовторіз. А проти болгарки на акумуляторі і якщо зовсім не боятись шуму, то нічого не допоможе.😒
-
Я диву на норз кілдонан, тут гарний район і багато ренталів, є з чого вибрати
-
Торонто
-
Наше дике поле
-
Та по Торонто таких мільйон
22 Jan 2023, 08:02
141455/229617
3 minutes ago