Українська Манітоба
-
Я свій вел і шукав такий, який буде не жалко, бо усвідомлюю, що які замки не повісь, до срандєля це, тому й взяв самий дешевий, будь як буде
-
В мене взагалі курси вела з англійської мови професор з Китаю,живе в Канаді багато років,акценту взагалі не чути.І дуже прискіплива булла до всього
-
Наприклад якщо я купив авто в гарному стані але по верхній планці ринку, а через день воно згоріло - страхова заплатить мені середньориночну ціну, що буде меньше ніж я потратив. Тоді коли в Україні в межах річного контракту я би отримав свої гроші повністю.
-
Один із основних принципів страхування - це відшкодувати втрачене майно. Вартість оцінюється на момент настання страхової події. Відшкодування буде у розмірі, що ви можете піти і придбати таке ж авто на ринку. Страхування не є інструментом для отримання вигоди, а тільки компенсації збитків. Якщо у вас нове авто, купляйте додаткове покриття від МРІ і тоді буде вартість з автосалону.
-
Ааа, блін хз чесно, поки трохи лячно, у товариша поцікавлюсь помучаю питаннями яку рєзню на зиску брати, липучку чи шипи)))) щоб не навернутись))))) в нього в Києві майстерня з ремонту великів і перероблення звичайних на електро, сам він катає на такому де колеса наче від мотоцикла забув як вони називаються правильно, біг фут чи щось таке, ааа, фет байк здається, він туди натулив акумів і тепер розсікає по Києву на електриці
-
Домовлятись так, але це не гарантується законом, а как піде. Страхова зараз оцінюю моє авто в 7к, середина ринку десь 8, я купував в гарному стані за 12 рік тому. Тобто у випадку пожежі тут я в мінус 4к-5к, в Україні повернув би 12к. Я не кажу про заробити на тому що авто подорожчало, а просто про можливість не втратити.
-
Да, це й мав на увазі, просто не дуже в великах шарю
-
А якщо всі воні в поганому стані, то треба доказувати що твоє було краще, і докази то складно. А якщо вибір оголошень по провінціі маленький - теж проблеми. Тобто ти платиш фіксований страховий платіж, а твоя премія не фіксована і не захищена законодавством, бо в контракті нічого нема. Купував по верху ринку за 12 рік тому. По обьявам нічого і близько не бачу в такому стані. Зможу продати за 10 думаю, але страхова оцінила в 7. Бо по оголошенням хлам продають, а схожих по стану не бачу в продажі, тоб то доказати складно буде. Ось чому система коли прописано ціна в контракті мені подобається більше.
-
Велосипед новий з канадської шини за 250 Замок був U до сходів в будинку Камер у бейсменті нема, ніхто нічого не чув, ніхто нічого не бачив
-
У нас була ситуація, ми дорого купили машину (вона того не вартувала, але варіантів було не багато), потрапили в аварію, Машину списали і МПІ пропонували суму вдвічі менше від покупки. На ринку був голяк на такі самі моделі - навіть в сусідніх провінціях. Нашим останнім аргументом було, що за цю суму яку вони нам дають - ми ніяк не можемо купити машину такого ж типу - ми надсилали багато скрінів з машинами такої самої ніші, таким же пробігом, таким же віком. В результаті, повернули всю суму і навіть трохи більше з кредитом GST
-
Я через це залишила лінковську програму. Бо єдина відповідь, якої можна було домогтися від мого інструктора на запитання, чому це так, а не інакше: «I’m not sure about the reasons, it’s just sounds awkward”. І все)