Українська Манітоба
-
Де це зазначено що діє тільки якщо перебувати в Канаді? Люди з відкритим ворк пермітом спокійно виїжджають з Канади на певний термін і приїжджають назад, при цьому ніхто в них не забирає його до вказаної дати. Тут питання стоїть щодо саме отримання в АП, так як у нас воно не активоване до моменту прильоту в Канаду.
-
Доброго вечора, шановна громадо. Вибачте, що перепитаю в 10000 раз , але зараз не можу знайти те- що потрібно. Шукаю Номери готелів які приймають українських біженців. Бачив повідомлення, але зараз не можу знайти їх через пошук. Дуже дякую вам, за відповідь. Гарної ночі
-
Можливо дивне питання, та чи продаються у Вінніпезі зошити в лінію (не косу)?
-
це однозначно, вам будуть доводити "як треба", при чому різні працівники можуть мати різну думку)) В мене знайомі казали "мені все-одно як правильно, я хочу принципово саме таку форму, навіть якщо це граматична помилка в українській мові". І начебто вони не можуть тут відмовити (так точно було раніше, зараз не знаю як)
-
Підкажіть будь ласка смачні заклади в Вінніпезі? Приїжджають друзі і треба гарні заклади куди сходити посидіти )