Українська Манітоба
-
Та вони завжди перепитують, пофіг як скажеш 😒
-
Доброго дня Хто може детально розповісти про роботу в таксі тут або на доставці їжі? Буду вдячна)
-
Якщо нова машина з гарантією виробника, то пох що брати, Toyota, Honda,Ford . Якщо бу машину, то обов’язково треба щоб хтось глянув що там з мотором, коробкою та подвескою, бо буде потім безкінечний ремонт
-
А гляньте на Honda H-RV. Я свою купила рівно рік тому за 30 тис, якщо не помиляюсь. Але передній привід, не повний. Я дуууже задоволена. На неї треба менше чекати ніж на повний
-
Дешевий сегмент це який бюджет?
-
Я деякі правила памʼятаю, але лише тому, що колись як була студентка то підробляла репетитором англійської для дітей. Ну і всі правила повинна була знати, бо який би інакше з мене був би вчитель. Ще шось в голові залишилось )) Але в цілому я вже теж так, як ви: «ну отак звучить норм. А отак - якось по-дебільному. Буду казати так, як норм», не задумуючись про правила
-
Це проблема pronunciation We are Canadians We do no pronounce each word like a separate sentence. Спробуйте це, вас будуть краще розуміти Їх кофузить, коли ви робите паузу між словами у реченні. Ботне можуть зрозуміти, чи то ви продовжуєте попередні, чи почали нове. (Оригинал за посиланням youtu.be/eKLkmTz-kJw?feature=shared)