Українська Манітоба
-
Я ж трохи вище писала, що в них є інший підхід до цієї справи)
-
Краще перечитайте першоджерело, аби не було «зламаного телефону»
-
оо, а то всюди все зроблено так, наче в тебе все оте є і нічого зробити не можеш
-
Думаєте, сама видача готового паспорта буде без обліку? Чи і замовлення і видача обидві послуги потребують обліку ?
-
Там як раз в США є окрема гілка запису для тих, у кого не має ЕЦП, Дії, Банк-ID У них на сайті все вказано Якшо шо раптом
-
Тойота (корола), hyundai, honda (сівік)
-
Цікаво що з подвійними громадянами, але не Канади 🤔
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%96_%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%86%D1%96_%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8 Це ж вже було (Рижий)
-
Коли є вільні слоти - це виглядає ось так)
-
Слоти можна глянути, тільки після авторизації, ех... Я не маю Дії. Хотів заради інтересу глянути 😁
-
Всі регламентні дії стосовно закордонних паспортів буде відображатися в ПКМУ 152 Всі дії стосовно ID-паспорта - в ПКМУ 302
-
Можна через Монобанк. Там віддалено можна відкрити рахунок і зайти через Банк ІД
-
Навіть без біометричного документа та встановлення Дії 🤭😁😏
-
Якщо мати дійсний паспорт чи біометричний закордонний. Виїхав до запровадження біометричних паспортів ))) Робити спеціально паспорт, щоб потестувати Дію, просто не бачу сенсу. За 10 років життя в Канаді та подорожей поза Канадою український паспорт не знадобився ні разу. Канадського вистачало.
-
Деякі можна і віддалено зробити 🤭😏
-
Чи їздив хтось у домінікану у травні як там сезон?дощів багато?
-
Я виїхав з України до запровадження цих сервісів. Рахунок в приваті, був колись, але я навіть не знаю, як туди зайти. Лол
-
Не Дією єдиною 😁
-
Ми їздили минулого року наприкінці травня. За 8 днів дощ був 2 рази по 3 хвилин
-
t.me/+zZtQBKSwn985Yjhh
22 Jan 2023, 08:02
141672/235480
3 minutes ago