Українська Манітоба
-
Якщо мати дійсний паспорт чи біометричний закордонний. Виїхав до запровадження біометричних паспортів ))) Робити спеціально паспорт, щоб потестувати Дію, просто не бачу сенсу. За 10 років життя в Канаді та подорожей поза Канадою український паспорт не знадобився ні разу. Канадського вистачало.
-
Деякі можна і віддалено зробити 🤭😏
-
Чи їздив хтось у домінікану у травні як там сезон?дощів багато?
-
Я виїхав з України до запровадження цих сервісів. Рахунок в приваті, був колись, але я навіть не знаю, як туди зайти. Лол
-
Не Дією єдиною 😁
-
Ми їздили минулого року наприкінці травня. За 8 днів дощ був 2 рази по 3 хвилин
-
t.me/+zZtQBKSwn985Yjhh
-
А чи є тут группа з відпочинком в інших країнах?
-
Я оновила український паспорт у консульстві якраз перед Короною бо начиталася Фейсбуку і перетряслась що мене не впустять або не випустять з України якщо я по іншому паспорту в'їду.
-
Він давно протермінований 😄
-
Так, є ризик.
-
Так, це потрібно.
-
За умови наявності дійсного паспорта України, так же?
-
Дякую,ціни просто дуже смачні зараз на травень
-
Саме дешеве , awd з салону , в щоб не чекати - Nissan Qashqai. Якщо ще є у наявності . А якщо ціна не так суттєва , то краще подивитися на хонди , не ведіться на ось ті «вам не потрібен AWD, просто купите хорошу гуму» . Ніяка гума не зрівняється з AWD.
-
Canada Service Portage Ave
-
У нас був аналогічний прогноз. Не було нічого
-
Я почала їздити в кінці лютого Була в Jim Gauthier, Birchwood - не було в наявності І досі немає
-
Головне, щоб нерухомість не забрали після такого закону.
-
Ми в лютому чекали менше тижня на форте. Причому вони були в декількох автосалонах
22 Jan 2023, 08:02
141685/231604
about 3 hours ago