Українська Манітоба
-
А ви хто ? 🧐🧐
-
Не смішіть.
-
Зможете розповісти це CBSA офіцеру
-
От десь поряд і відділ інтернаціональний
-
То в інтернаціональному відділі треба шукати. Йти на запах гречки і Батон від Рошен
-
Звичайно треба Ми писали в чат підтримки І вони ,,включили ,, інтернет з нової квартири Але ви можете самі підключити , якщо вже там прокладені кабелі (тобто з минулих власників квартири хтось користувався таким самим інтернетом ) Нам рекомендували написати туди ж в чат підтримки і сказати нову адресу, вони можуть перевірити в базі і повідомити чи все в тій квартирі готово і просто перенесіть і пере підключіть роутер чи вам треба майстри там
-
Справа в тому, що державу не інтересують права її громадян, держава використовує неефективно надану фінансову допомогу, держава нічого не може зробити з корупцією навіть в воєнному стані і таких моментів багато. Тому складно вірити в то що громадяни такої держави щось повинні їй.... В кінці кінців, держава мене змушує до того, бо як їй не подобається моя позиція то нехай заберуть мій паспорт громадянина України, але ж хто то зробить? Державі ліпше запхати в бус і вислати людський ресурс на війну.
-
Кабель має від шов, бо я спочатку не побачив лейбу на одну з кабелів і втикнув, а воно не бачило мене. Потім вже в тій кучі полазив і знайшов на якому була лейба, тоді одразу запрацювало