Українська Манітоба
-
Там є нюанси про накладення обов’язків, я нажаль не помятаю точну інфу, але накладувкти обовзяяки, які не є доступними, держава не може
-
Якшо не важко, то де таке сказано?
-
Суд виносить це рішення, наскільки я знаю за одне і те саме судити 2 рази не можуть. Але якщо заплатите штраф, то 2й раз вам можуть його знову вліпити
-
Наче держава не може примушувати людей, покупати телефони та доступ до Інтернету
-
Ааа, та там зара чорт ногу зломить😂 Тільки коли вже буде підписаний головою ВР, тоді буду читати
-
Щоб Ви розуміли. Вас не зможуть притягнути повторно до відповідальності якщо Ви скажемо не з'явитись 16 липня 2024 року за викликом. Тобто не можуть двічі притягнути за це.... а ось якщо Ви не з'явитись і за новим викликом 17 липня 2024 липня - то це вже нова справа з іншими обставинами.😁😁😁
-
Ви спутали мухи і котлети) Процедура вимоги трохи заморочена, і на додачу і зараз схоже є, але ЩЕ більш проблемне
-
Треба сюди юристів, бо я трактую це не так фатально як ви, але згоден шо таке можливо 😂
-
10379 нема там про виклики, там сказано за порушення статті 10 закону про мобілізацію, відповідальність така-то. Як мінімум зараз так