Українська Манітоба
-
Мене конкретно цікавило питання повернення товарів в онлайн магазини, що з цим не так ) Бо замовляю онлайн в промислових масштабах, і кожне замовлення = повернення, бо завжди замовляю в кількох кольорах/розмірах. Ващє ніколи не було ніяких непорозумінь, от мені і стало цікаво. До решти прикладів та вашої думки, що тут всім пох у мене питань немає )
-
В цілому, мені подобається, як тут ставляться до клієнтів. Повернення, рефанди - все завжди швидко в без проблем. От сьогодні приїхав мій пакуночок з Сефори, дивлюсь, а однієї доволі коштовної одинці косметики не вистачає. Пишу їм в чат (в чат, Карл, не всі канадські контори працюють лише через імейл 😂 ), кажу «нема моєї прелєсті», вони мені «соу сорі, вам рефанд чи заново вислати? Ага, зрозуміли - негайно висилаємо заново, і ще пробників вам додамо в посилку». А я могла б і збрехати, що цей товар не приїхав )) Тобто, в цілому все норм, а от вчасності… 😂 Bell це єбобо в плані комунікацій, у мене є історія, як ми хотіли перейти з Шо на Бел, і майже перешли, і контракт підписали, а потім їх установщики 3 (три!) рази не приїздили в умовлений (робочий) час, потім ми дзвонили в Бел і з психами пояснювали куди вони можуть іти зі своїм контрактом, і вони відмінили все, але потім рахунок прислали, в ми з новими психами їм дзвонили аааа ))) А Шо нормальні, тьху-тьху
-
З амазоном теж трапляються проблеми. Вперше замовив з амазону два товари, один прийшов як треба в п'ятницю, а другий неділю як виїхав з іншої провінції і все, очікуйте в п'ятницю, думаю щось не гаразд. В п'ятницю статус змінився на "товар запізнюється", сконтактувавався і вони сказали, упс, якась помилка, ваш товар загубився, зробимо вам повернення грошей, товар вам замовити іще раз не можемо, але ви можете... А як би то була наприклад чорна п'ятниця, то товар другий раз був би вже не по такій добрій ціні....
-
Всім привіт, чи підійде довідка про несудимість з України, якщо я її замовлю з України через фірму з апостилем?
-
Шо супернормальні, просто бусінки на всіх можливих етапах, саме через це я не хочу від них йти, незважаючи на те, скільки ця бусінковість мені коштує) lovemark свого роду для мене
-
З UPS як раз все чітко. Вони спочатку намагаються доставити персонально, і якщо вас не застали, то пакунок залишають у найближчому ups store. І ви не можете просто подзвонити посеред доставки і змінити цей маршрут, бо не ви відправляли пакунок.
-
Не на всі товари
-
🤷♂ Мені приходили доставки від ups багато разів на різні адреси напротязі мого життя тут і алгоритм завжди був один і той самий. І бажано не намагатись дзвонити і коригувати його, бо можуть початись непорозуміння. В них багато дурних правил - це так. Наприклад, якщо водій не може потрапити в багатоквартирний будинок, то він не має дзвонити отримувачу. Через це, вони є найгірші в плані delivery для мене. Але я завжди знаю, що якщо доставка не відбулась, то я просто піду наприкінці дня у найближчий ups store за пакунком.
-
Всім доброго ранку! Порадьте як краще відправити посилку в Україну Дякую, всім гарного та натхненного дня